10 Ekim Gelinim Mutfakta puanları açıklandı! Kim birinci oldu?

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta'da 10 Ekim puanları belirlendi. Gelinim Mutfakta'da Kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelinim Mutfakta, yeni bölümüyle Kanal D'deki yerini aldı. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine sahne olan programda gözler gün sonuna çevrildi. Her anı lezzet kokan ve çekişmesiyle nefes kesen programda en üst sırayı alacak isim sabırsızlıkla bekleniyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Gelinim Mutfakta'da Kim birinci oldu? 10 Ekim Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta'da Cansu ve kayınvalidesi gündem oldu!

Bugün yayınlanan bölümde Gelinim Mutfakta'ya Cansu ile kayınvalidesi Seniha damga vurdu. Başarılı olabilmek için katıldığı programda düğün görüntüleri paylaşılan genç gelin, kayınvalidesi ile yaşadıkları yorumlandı. Birçok kişinin ağzı açık kaldı.

Gelinim Mutfakta'da kaç puan aldı?

Dört takımın yarıştığı programda gün sonunun nasıl geleceği merak ediliyor. Çünkü giderek artan heyecan ve rekabetin sonunda kazanacak isim sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Dün Yeşim ve Cansu 17 puanla kura çekimine kaldı. Nursel Ergin'in açıkladığı sonuca göre Cansu çeyrek altının sahibi oldu. Tuğba 14, Özlem ise 11 puanla günü tamamladı.

Yeşim: 17 +
Tuğba: 14 +

Özlem: 11 +
Cansu: 17 +

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri