1 Haziran Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu?

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yeni gün başlıyor. Dördüncü bölümde de gözler gelinlere ve kayınvalidelere çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 1 Haziran puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta, yeni bölümdeki rekabeti ile nefes kesecek. Dört gelin ve kayınvalidenin amansız mücadelesinin süreceği günde gözler puanlara çevrilecek. Günün yemeği biberli kaşarlı köfte olarak belirlenmişti. Gelinler yemeklerini yapacak, kayınvalideler ve Nursel Ergin de puanlayacak. Ardından sıralama açıklanacak ve günün kazananı belli olacak. 1 Haziran Gelinim Mutfakta puanları nasıl oluştu? Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu? Kim çeyrek altını kazandı? Detaylar haberimizde.



Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün yarışmacıların final öncesindeki son günde birincilik için mücadele verecekleri Gelinim Mutfakta'da alınacak puanların ardından kazanan açıklanacak. Ardından da çeyrek altın yakasına takılacak. Zorlu rekabette herkesin hedefi adını ilk sıraya yazdırmak ve yarınki final öncesinde ilk sıraya yerleşmek. Gün birincisi haberimize eklenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri