YouTube videolarında gereksiz yerleri artık kolayca atlayabileceksiniz!

YouTube videolarında sıkıcı noktalardan kaçınmak artık daha kolay! İşte YouTube'un yeni video hızlandırma ve analizleri...

Dünyanın en popüler video platformu olan YouTube, kullanıcılarını yeni bir özellik ile tanıştırıyor. Özellikle gün içerisinde çok fazla video izleyen ve klasik video introlarını atlayıp direkt olarak internet sitesine giden kullanıcılar için uygun olan bu özellik ile kullanıcının YouTube deneyimi daha da artacak.

Video hızlandırma geliştirme aşamasında!

Youtube sayesinde birçok araştırma videolarına, bilgi videolarına bazende eğlence amaçlı videolara rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Fakat bazen izlemek istemediğimiz gereksiz bulduğumuz bölümler oluyor ve bu kısımları rahatlıkla atlamak istiyoruz. İşte tam da bu nedenle Youtube bizler için yepyeni bir özellik geliştiriyor. Bu özellik sayesinde video hızlandırma artık parmaklarınızın ucunda. Normalde, bir videoyu hızlandırmak için, YouTube videosunun sağ alt kısmında, pencerenin kenar simgesinde bulunan ayarlar sekmesinden hız ayarlanır. Ardından oynatma hızını 0.25, 0.5, 0.75, 1, 1.25, 1.50, 1.75 ve 2 olarak seçiyoruz. Yani istenirse videoyu hızlandırabilir veya videoyu yavaşlatabiliriz. Ancak bu işlem hem zahmetli hem de videonun can sıkıcı kısımlarını atlamamıza yardımcı olmuyor. Tüm mobil YouTube kullanıcıları, bir videoya sağ veya sol çift tıklamanın videoyu 10 saniye ileri veya geri hareket ettirdiğini bilir. Hızlanma için benzer bir kombinasyon oluşur. Artık YouTube mobil veya tablet uygulamasında bir videoya uzun bastığınızda video x2 hızında oynatılmaya başlayacak. Bu sayede videoda ihtiyacınız olmayan yerleri önemli yerleri kaçırmadan atlamış olacaksınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

YouTube Premium'un fiyatı arttı : Sıra Türkiye'de!
YouTube, Netflix’in çok sevilen özelliğini alıyor!
YouTube, reklam engelleyicileri "kısıtlamaya" başladı!

Teknoloji Haberleri