WhatsApp, sohbetlere renk katacak özelliğini deneyeme etmeye başladı!

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın "animasyonlu avatar" özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Milyonlarca kullanıcısı olan dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz aylarda bir avatar özelliğini kullanıma sunmuştu. Bu özellik, Meta'nın Instagram ve Facebook uygulamalarında zaten var ve kullanıcıların saç stillerini, yüz tiplerini ve kıyafetleri seçerek kişiselleştirilmiş bir dijital görünüm oluşturmasına olanak tanıyor.

Şu anda WhatsApp'ta bulunan avatar özelliği, durağan görüntülerin dijital bir görünümünü sağlar. Yani bir tablo gibi düşünün. Bugün WhatsApp'ın birçok kullanıcının talep ettiği hareketli bir avatar özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

WhatsApp, animasyonlu bir avatar özelliği üzerinde çalışıyor

Bu özellik, Android kullanıcıları için yayınlanan WhatsApp sürüm numaralı 2.23.15.6 beta güncellemesinde görüldü ve şu anda test aşamasında. Ayrıca avatarlara renk katan, iletişime renk katan animasyonlu avatarlar sohbetleri zenginleştiriyor.

WhatsApp ile ilgili içerikler yayınlayan WAbetaInfo'nun yukarıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi bu özellik mevcut bir avatarı hareketlendiriyor. WhatsApp'ın herkes için animasyonlu bir avatar özelliği içeren kararlı bir sürümü ne zaman yayınlayacağı henüz belli değil. Ancak tahminler önümüzdeki haftaları işaret ediyor.

WhatsApp'ın mevcut statik avatar özelliğine herhangi bir sohbette mesaj alanındaki emoji simgesine tıklayarak erişebilirsiniz. Henüz kendinize ait bir avatarınız yoksa ayarlardan oluşturabilirsiniz.

Ek olarak, WhatsApp şu anda web için bir telefon numarası kayıt özelliğini test ediyor. QR kodu gerektirmeyen bu özellik yakın zamanda herkesin kullanımına sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yakında WhatsApp'ta 15 kişiye kadar grup görüşmesi başlatabileceksiniz.

Teknoloji Haberleri