Twitter'a sesli ve görüntülü arama özelliği geliyor!

Twitter yazarı Andrea Conway, platformun sesli ve görüntülü arama özelliklerine sahip olacağını duyurdu. Mesaj alanından arama süresi bilinmeyen aramalar yapılabilir.

Fatma Müge Yücetürk - Kısıtlamalarla ilgili birkaç gün süren konuşmaların ardından Twitter, yepyeni bir özellik üzerinde çalıştığını duyurdu. Twitter'da tasarımcı olarak çalışan Andrea Conway, bu özelliğin gelecekteki bir güncellemede kullanıma sunulacağını duyurdu.

Yeni bir özellik, Twitter üzerinden arama yapılmasını sağlar. Kullanıcılar yakında platform üzerinden hem görüntülü hem de sesli görüşme yapabilecek.

Twitter’daki görüntülü arama özelliği bu şekilde gözükecek

Conway, özelliğin ekran görüntüsünü resmi hesabından bir tweet ile paylaştı. Ancak ayrıntı vermeyi reddetti. Yine de görüntü, kullanıcı arayüzünün ve işlevselliğin nasıl çalıştığı hakkında bilgi sağlıyordu.

Sürümden itibaren, uygulamanın mesajlaşma bölümünden aramaların kullanıldığını görebiliriz. Ekran görüntüsü ayrıca mevcut DM alanındaki en önemli değişiklikleri gösterir. Örneğin, bilgi alanının sağ üst köşesine "Sesli Arama" ve "Görüntülü Arama" seçenekleriyle arama simgesi eklendi. Ayrıca sol alt kısma bir "artı" simgesinin eklendiğini görebilirsiniz. Elde edilen bilgilere göre galeriye erişim, GIF ekleme gibi özellikler buradan işleniyor.

Görüntülü ve sesli arama özelliklerinin ne zaman kullanıma sunulacağına dair bir bilgi yok. Ayrıca herkese ulaşır mı bilmiyorum. Platform, yalnızca ödeme yapan abonelere sunulan bazı özellikleri sunabildi. Bu nedenle Blue aboneleri de çağrı alabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Twitter yasa dışı veri toplamaktan dört şirkete dava açtı!

Teknoloji Haberleri