Twitter, kullanıcılara bir sınırlama daha getiriyor!

Popüler sosyal medya platformu Twitter, kullanıcılarına günlük DM limiti uyguluyor. Peki kim etkilenecek?

Popüler sosyal medya platformu Twitter, kullanıcılarına günlük DM limiti uyguluyor. Peki kim etkilenecek?

Twitter, kullanıcılarına günlük DM limiti getiriyor!

Son dönemde getirdiği kısıtlamalarla gündem yaratan Twitter, bugün yeni bir kısıtlama önerdi. Ortaya çıkan haberlere göre platform, spam'i azaltmak için önemli bir adım attı. Bunun için Twitter, doğrulanmamış kullanıcılara günlük bir DM sınırı getirmek üzere.

İlgili haber geçtiğimiz günlerde Twitter Destek hesabı paylaşımı ile gün yüzüne çıktı. Twitter hesabından yapılan açıklamada, direkt mesajlarda spam'ı azaltmak için önemli değişiklikler yapacakları söylendi.

Ancak açıklamalarda şunlar da var:
"Doğrulanmamış hesapların, gönderebilecekleri DM sayısı konusunda günlük bir sınırı olacaktır." Twitter, yaptığı bu açıklama ile kullanıcılarını Twitter Blue'ya üye olmaya davet etti.

Mesajlaşma fonksiyonundaki sınırlı sayı hakkında henüz bir kelime yok. Üstelik Twitter'ın bu açıklaması kullanıcılar tarafından olumlu karşılanmadı. Bazı kullanıcılar bu adımın bir strateji olduğunu söylerken, diğerleri bu sınırlamanın doğrulanmış hesapların her türlü DM'de spam gönderilmesine neden olacağını savundu.

Ayrıca birçok kullanıcı, spam ile mücadele etmek yerine maliyetleri karşılamayı şirketin kararı olarak görüyor. Bu nedenle, Twitter'ın bu hamlesinin Blue'ya kaydolmak yerine geri tepme olasılığı yüksektir. Özellikle Temalar uygulamasının gelmesiyle birlikte bu seçenek oldukça iddialı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Twitter’ın yeni logosu çalıntı mı?
Twitter kuşlarının yerini alan X neler sunacak?
Kuşlara veda : Elon Musk, Twitter'ın logosunu değiştiriyor!

Teknoloji Haberleri