Threads hesabınızı silmek artık daha kolay: Instagram hesabınız silinmeyecek!

Meta, Instagram hesabını silmeden Threads hesabını silmenin bir yolu olmadığını söyledi. Bu sorun yakında çözülecek ve konu hesaplarını silmek daha kolay olacak.

Vedat Baykal - Meta'nın yeni Twitter rakip uygulaması Threads, kısa sürede rekor kullanıcı sayısına ulaştı. Bu yeni sosyal ağ uygulamasına kaydolmak kolaydır, ancak çok fazla eleştiri almıştır. Bunlardan en önemlisi hesap silme ile ilgilidir. Threads hesabını silmek, Instagram ile ilgili bir uygulama olduğu için Instagram hesabını silmek anlamına gelir. Fakat bu durum değişti.

Threads hesap silme Instagram`la bağlantılı olmayacak

Diğer Twitter alternatiflerinin aksine, Instagram konularına kaydolmak çok kolaydır. Instagram hesabınız varsa ikisini birbirine bağlayarak saniyeler içinde Threads hesabı açabilirsiniz. Ancak, konuyu bitirmek istediğinizde hesabınızı silmek o kadar kolay değil.

Threads hesabınızı silmenin tek yolu, Instagram hesabınızı da silmektir. Bu, kötü okunan bir gizlilik bildiriminde belirtilmiştir.
"Threads profilinizi istediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz, ancak Threads profilinizi silmenin tek yolu Instagram hesabınızı silmektir."

Instagram başkanı Adam Mosseri, Threads'in Instagram ile ilişkili olduğunu vurgulayarak, Threads hesaplarını bireysel olarak silmenin yollarını bulmaya çalıştıklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Instagram'a beklenen özellik sonunda geldi!

Teknoloji Haberleri