Steam’de rekor kırıldı: Popüler aksiyon oyunu %491 zamlandı!

Dying light fiyatları yüzde 491 arttı. Ayrıca Dying Light 2'nin fiyatı da yaklaşık %119 arttı.

2015 yılında çıkış yapan Dying Light beklenmedik bir fiyat artışı aldı. Steam'de geçmişte birçok oyunun fiyatları güncellenmişti ancak popüler bir zombi oyununa yapılan fiyat artışı epey ses getirmişti. Bununla birlikte fiyatı da 59TL'den 349TL'ye yükseltildi.

Dying Light 2'ye zam gelecek mi?

Bir zombi kıyametinin ortasında geçen heyecan dolu Dying Light serisinin Steam'deki fiyatı arttı. 349 TL, oyunculara adrenalin dolu bir deneyim sunan Create Zombies'in yeni bölümü. Bu da bir önceki 59 TL fiyatına göre yüzde 491'lik bir güncellemeyi temsil ediyor.

Öte yandan Dying Light 2'nin de geliştirilmiş olduğunu unutmayın. Geçen hafta 159 TL'ye satılan ürün şimdi yüzde 119 yenilenerek 349 TL'den satışa sunuluyor. Ancak Dying Light 2 için daha fazla fiyat artışı bekliyoruz.


2015 yapımı Dying Light, parkur mekaniği ve birçok dövüş sahnesiyle favori bir oyuncuydu, ancak geçen ay TL'si 17'ye düştü. Steam Yaz İndirimi kapsamında çok sayıda oyuncumuz oldu ancak son dönemdeki artış hayal kırıklığı yaratıyor. Diyelim ki oyununuz Epic Games Store'da 59 TL'ye satılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Oyun oynarken FPS'yi nasıl görülür?

Teknoloji Haberleri