Spotify'ın masaüstü tasarımı tamamen yenilendi!

Spotify'ın masaüstü ve web sürümleri güncellendi. Bu zamana kadarki en büyük iyileştirmeleri içeren güncelleme yayında. Peki Spotify güncellemesi kullanıcılara neler getiriyor?

Fatma Müge Yücetürk - Dünyanın en popüler podcast ve müzik yayını platformu Spotify'ın web ve masaüstü sürümleri güncellendi. Bu güncelleme, uygulama arayüzünde önemli değişikliklere sebep oldu. Spotify'ın açıklamasına göre bu güncelleme, Spotify'ın masaüstü ve web sürümlerinde bugüne kadar yapılmış en büyük yenilikleri içermekte. Şirket ayrıca güncelleme ile masaüstü ve mobil deneyimleri birbirine yaklaştırmaya çalıştığını da bildirdi.

Spotify'ın masaüstü ve web sürümleri, şimdiye kadar gösterdiği giriş ekranını göstermeye devam ediyor. Ama burada önemli nokta. Artık ekranın sol tarafında genişletilebilir ve daraltılabilir bir menü var olacak. Kullanıcılar profillerine, kitaplıklarına ve oynatma listelerine bu menü aracılığıyla erişebilecekler. Öte yandan mobil uygulamada bulunmayan "Arkadaş Etkinliği" bölümü de ekranın sağ tarafında yer alacak. Kullanıcılar, profil resminin yanındaki düğmeyi kullanarak arkadaşlarının ne dinlediğini görebilecek veya gizleyebilecek.

Spotify'ın yeni görünümü bu şekilde olacak

Daha önce Friend Activity bölümünün entegre edildiği sağdaki bölümde artık müzisyenler ve kullanıcıların ilgi duyduğu çalma listeleri hakkında bilgiler de verilecek. Örneğin bir sanatçı tur tarihini Spotify'da paylaştı. Veya birileri ek gelir elde etmek için bir ürün pazarlıyor. Tüm bunlar Spotify uygulamasının ana ekranından takip edilebilir. Tüm bunlara ek olarak kullanıcılar istedikleri oynatma listelerini ana ekrana sabitleyebilecekler. Uygulamanın Arama bölümü artık daha fazla işlevselliğe sahip. Bu bölümde kullanıcılar sadece kendi kütüphanelerinde arama yapabileceklerdir.


Spotify'ın web ve masaüstü sürümleri için hazırlanan yeni özellikleri hemen deneyimleye bileceksiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Spotify Türkiye için yeni abonelik fiyatlarının güncel listesi yayınlandı.

Teknoloji Haberleri