Samsung'un yüksek hızlı depolama özelliği yakında araçlara geliyor!

Dünyanın önde gelen yarı iletken üreticilerinden biri olan Samsung, şuanda daha çok akıllı telefonlarda kullanılan yüksek hızlı UFS 3.1 depolama yongalarının otomobiller için üretimine başladı.

Bellek yongalarında dünya lideri ve genellikle bu pazardaki en son teknolojilerin kaynağı olan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefonlarda da kullanılan hızlı UFS 3.1 depolama yongalarının otomobiller için seri üretimine başladığını duyurdu. endüstri. Araç içi bilgi-eğlence sistemlerinde Samsung'un UFS 3.1 çözümleri kullanılacak.

Samsung'un UFS 3.1 belleği yakında arabalara geliyor!

UFS 3.1 NAND flash depolama çözümü, yüksek veri aktarım hızları sunar ve sektördeki en düşük güç tüketimini sunarak daha fazla kararlılık vaat eder. Samsung'un UFS 3.1 otomotiv depolama yongaları ailesi 128 GB, 256 GB ve 512 GB modellerini içerecek. Ayrıca 2000 Mbps'ye kadar sıralı okuma hızları ve 700 Mbps'ye kadar sıralı yazma hızları sunacak. Şirket, bu çipleri yapmak için hangi üretim sürecinin kullanıldığını açıklamadı. Samsung'un yeni depolama yongası da AEC-Q100 Grade2 sertifikalıdır. Bu sertifika, çipin geniş bir sıcaklık aralığında (-40°C ila 105°C) çalışabileceği anlamına gelir. Bu yongalar, bu yılın ilerleyen zamanlarında otomobil üreticileri ve otomotiv OEM'lerinin kullanımına sunulacak. Şirket ayrıca ASPICE Seviye 2 sertifikası aldı, bu da ürünlerinin son derece güvenilir olduğu anlamına geliyor. Yeni depolama yongalarının, sürücülere sürüş sırasında yardımcı olan ADAS sistemlerinde kullanım için optimize edildiği de söyleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Samsung Galaxy A54 5G: Modelinin en iyi ekranı
ŞOK'a Yarın Su Arıtma Cihazı, Yatak, Bilgisayar Geliyor! 15-18 Temmuz 2023

Teknoloji Haberleri