Resmi ChatGPT Android uygulaması Türkiye’de erişime açıldı!

Resmi ChatGPT Android uygulaması başlangıçta belirli ülkelerde erişime açıldı, ancak şimdi Türkiye'de de kullanıma sunuldu...

OpenAI, ChatGPT'yi daha fazla kullanıcıya getirmek için elinden gelenin en iyisini yaptı. Metin tabanlı yapay zeka botları, Haziran başında iOS kullanıcılarını bulmuştu. Bu konuda Android cihazlara ağırlık verildiği söylenebilir. Son olarak, ChatGPT artık Türkiye'de Android cihazlar için sonunda erişime açıldı.

Resmi ChatGPT Android uygulaması Türkiye’de açıldı

ChatGPT'nin Android uygulamasının Amerika Birleşik Devletleri, Hindistan, Bangladeş ve Brezilya'daki cihazlar için zaten mevcut olduğu bildirildi. Daha sonra Türkiye dahil birçok ülkede kademeli olarak satışa sunulacağı açıklandı. Bugün geç de olsa uygulama Türkiye'de de kullanıma açıldı.

Bilmeyenler için, Android cihaz kullanıcıları, resmi olmayan bir üçüncü taraf uygulaması kullanarak ChatGPT'ye erişebilir. Ancak bu gereklilik artık mevcut değil. Uygulamanızın Android versiyonuna bakarsanız, iOS versiyonuna benzer bir tasarım göreceksiniz.

Web'e benzer şekilde, Android sürümünde de bu ekranın altındaki kutuya metin girerek chatbot ile konuşabileceğiniz bir mesajlaşma ekranı vardır. Ne yazık ki uygulama arayüz menüleri tamamen Türkçe değil.

ChatGPT'nin tamamen ücretsiz bir uygulama olduğunu hatırlatmak isteriz. Ancak daha iyi bir deneyim arıyorsanız aylık 499,99 TL'ye "ChatGPT Plus" aboneliği de var. Bu nedenle, kullanıcılar ChatGPT-4 işlevinden yararlanabilir. Uygulamanın ücretsiz sürümü, Eylül 2021'de geliştirilen ChatGPT-3.5'i kullanır ve veri aktarımına izin verir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

ChatGPT’ye gelecek yeni özellikler belli oldu!
Instagram, yeni özelliği belli oldu!
Dünyaca ünlü akıllı telefon markası logo değiştirdi!

Teknoloji Haberleri