Renk değiştiren telefon Infinix GT 10 Pro!

Piyasaya sürülecek olan oyun odaklı Infinix GT 10 Pro ile ilgili bir detay daha gün yüzüne çıktı. O kadar ki arkası renk değiştirebilecek!

Bu haftanın başlarında Infinix'in Ağustos ayının ilk haftasında Infinix GT 10 Pro adlı oyun odaklı bir akıllı telefonu piyasaya süreceği bildirilmişti.Ayrıca Cyber ​​​​Black ve Mirage Silver olmak üzere iki renkte Cyber ​​Mecha tasarımına sahip Infinix GT 10 Pro'yu gösteren özel görseller de duyuruldu. Neredeyse bariz özellikleriyle Infinix GT 10 Pro, artık arka LED aktifken de görülüyor. Unutulmaması gereken bir şey daha var.

Infinix GT 10 Pro'nun arka paneli renk değiştirebilecek!

Arka kapaktaki bu LED'ler, "özel ve etkileşimli arkadan aydınlatmalı bir görünüm" oluşturur ve kullanıcı oyunu başlattığında etkinleştirilir. Ayrıca yeni bildirimler için ve şarj durumu göstergesi olarak da çalışırlar. Infinix India, telefon benzeri bir fragmanda bize bu ledlerin nasıl çalıştığını gösterdi.

Ayrıca telefonda yayınlanan bir başka video da sürpriz oldu. Öyle ki bu videoda Infinix GT 10 Pro Mirage Silver modelinin arka paneli çelik mavisi ve toz pembeye dönüşüyor. Bu, telefonun arka kapağı UV ışınlarına maruz kaldığında olur. İşte telefonun renk değiştirme sürecindeki bir videosu:

Infinix, GT 10 Pro için henüz bir teknik özellik sayfasını ayrıntılı olarak açıklamadı, ancak akıllı telefonun perakende kutusunun 18 GB RAM (+8 GB sanal) ve 256 GB depolama ile geleceğini doğrulayan bir görüntü ortaya çıktı. Kutudan çıkar çıkmaz Android 13 tabanlı XOS 13'ü çalıştıracak ve gereksiz bloatware veya can sıkıcı reklamlar olmayacak. Lansmana daha yakın olan Infinix'in GT 10 Pro'su hakkında daha fazla şey öğreneceğiz.

Oyun odaklı akıllı telefonun çıkış tarihi hakkında net bir bilgi bulunmazken, telefondan beklenen tüm özelliklerin yer aldığı bir tabloya an itibariyle ulaşabilirsiniz. İleri teknoloji ile donatılmış bu akıllı telefon, mobil oyun tutkunları tarafından merakla bekleniyor.

Ekran6,8 inç 120Hz AMOLED
İşlemciMediaTek Dimensity 8050
Kamera100MP ana, iki adet 8MP yardımcı sensör
Bellek26GB RAM
Batarya7000mAh 260W hızlı şarj destekli pil
Depolama256GB kapasite
İşletim SistemiAndroid 13 tabanlı XOS 13

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Amiral gemisi Vivo X100 özellikleri sızdırıldı!
PlayStation 5 Pro özellikleri de sızdırıldı!
Kullanıcıların yarısı gitti: Threads büyük kayıplar yaşıyor!

Teknoloji Haberleri