OnlyFans nedir, nasıl kullanılır ve para kazanılır? Nasıl OnlyFans modeli olunur?

Dünyada milyonlarca kişinin ziyaret ettiği OnlyFans, her geçen gün kitlesini büyütüyor. Ülkemizde engelli de olsa çok sayıda kişi farklı yollarla erişim sağlayabiliyor. OnlyFans nedir, nasıl kullanılır ve para kazanılır? Nasıl OnlyFans modeli olunur?

Yetişkinlere yönelik içeriklerin paylaşılması ile ortaya çıkan ve günden güne popülerliğini artıran OnlyFans, sunduğu görselliğin yanı sıra para kazanma imkanı da sağlıyor. Her gün milyonlarca kez giriş sağlanan web sitesinde çok sayıda abone ve model var. Fotoğraf veya video üzerinden üretilebilen yapımları görmek isteyenler para öderken kamera önündekiler ise kazanabiliyor. OnlyFans nedir, nasıl kullanılır ve para kazanılır? Nasıl OnlyFans modeli olunur? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

OnlyFans Nedir?

Dünyadaki önemli sosyal medya platformları gibi videoların ve fotoğrafların yayınlanabildiği bir mecradır. İlk etapta cesur pozların verildiği bir ortam olarak başlasa da yayın akışı yetişkinlere özel içeriklere evrilmiştir. Burada kullanıcılar fotoğraf veya videolarını görmek istedikleri kişiye her ay belirlenen ücreti ödemekle birlikte abone olabilmektedir.

OnlyFans'a nasıl üye olunur?

OnlyFans'ta üyelik açabilmek için birkaç basit adım bulunmaktadır. Bunun için öncelikle web sitesine giriş sağlamanız gerekmektedir. Buradan register yani Türkçesi ile üye ol butonuna tıklamanız ve bilgilerinizi doldurmanıza ihtiyaç vardır. Uygulamalar üzerinden ise OFTV'yi kullanabilirsiniz. Ayrıca Twitter ve Google üyeliklerinizi de entegre edebilirsiniz.

OnlyFans'a üye olmak ücretli mi para ödeniyor mu?

Sosyal medya dünyasındaki birçok uygulama gibi OnlyFans da ücretsizdir. Kayıt olmak için para ödemezsiniz. Ancak abone olmak istediğiniz modelin içeriklerini izlemek için her ay belirlediği parayı ödemelisiniz.

OnlyFans Türkiye'de yasal mı girilebiliyor mu?

Ülkemizde son dönemde sıkça tartışılan konulardan biri de OnlyFans. Hem içerikleri hem de burada kazanılan paralar üzerinden vergilendirme konusu bir hayli gündeme oturmuştu. Son olarak Merve Taşkın 100 bin dolar kazandığını ve bunun yetmediğini açıklamıştı. Ancak şu anda Türkiye'de OnlyFans'a giriş yasaktır.

OnlyFans'a nasıl girilir?

Türkiye'de platforma girişler kapalıdır. Ancak bunu birçok kullanıcı aşabilmektedir. Sitenin en çok ziyaretçi çektiği ülkelerden biri Türkiye'dir. VPN ile siteye erişim sağlayabilirsiniz.

OnlyFans'a VPN ile giriş

Yasaklı sitelere giriş için VPN uygulamaları kullanılmaktadır. Bu uygulamalar sizin IP'nizi farklı bir ülkeden giriş sağlıyormuş gibi göstermektedir ve konumunuzu değiştirmektedir. Söz konusu aplikasyonlarla siteye erişebilirsiniz.

OnlyFans'ta nasıl para kazanılır?

Gelirin her geçen gün yükseldiği OnlyFans'a giriş yapmak isteyen çok sayıda kişi vardır. Ayrıca mevcutta futbolculardan müzisyenlere, modellerden oyunculara kadar geniş bir portföyden katılım gözüküyor. İçeriklerinizi oluşturmanız halinde OnlyFans'tan para kazanabilirsiniz. Abonelerinizi arttırdıkça hesabınıza yatacak para yükselmektedir. Ayrıca tüm fotoğraf ve videolarınızın da telifi vardır. Bu, yayınlarınızın dışarıda ücretsiz şekilde yayınlanamayacağı anlamına geliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İETT otobüsleri ile minibüs kazaya karıştı: Trafik felç oldu
Altın Portakal'da kriz büyümeden sonlandı: 'Kanun Hükmü' filmi seçkiye geri alındı

Teknoloji Haberleri