Onlyfans "müstehcen" diye kapandı ama Twitter X'te her şey serbest!

Cinsel içerikli videolar başta olmak üzere pek çok paylaşımın yapıldığı Onlyfans kapandı ancak Twitter'da çok sayıda görsel materyal rahatça yayınlanabiliyor. Üstelik yaş sınırı olmadan herkes tarafından görüntülenebiliyor.

Türkiye'de müstehcenlik içeren içerikler yayınlanması nedeniyle bir süre önce yasaklanan Onlyfans için çok sayıda kişi video üretip fotoğraflar paylaşıyordu. Vergisiz kazançla da birleşince ortaya çıkan karar her ne kadar siteye direkt girilmesine engel olsa da buraya müşteri çekmek isteyen kişiler Twitter üzerinden yayın yapmayı sürdürüyor. Üstelik farklı cinsel eğilimler ve eş değiştirmeye kadar çok sayıda arayış söz konusu.

Dolarla kazanıyorlar

Onlyfans'ta içerik üreticiliği yapan kullanıcılar, önemli bir gelir elde edebiliyor. Abone sayısına göre şekillenen kazançlar dolar üzerinden alındığı için her geçen gün karşılığı daha da artıyor. Bu işi profesyonel olarak yaptığını, çeşitli konseptlerle daha da renkli hale getirdiğini söyleyen 'platform artistleri' var. Sayı da giderek çoğalıyor.

Farklı seçenekler var

Sisteme üye olan birçok kullanıcı, cinsel içerikli videolarla daha fazla abone kazanma yoluna gidiyor. Birliktelik yaşamak isteyenlerin para ödemesi gerektiğini söyleyenden fotoğraflar ve özel videolara kadar pek çok seçenek sunuluyor. Ayrıca eşincel ilişkiler de buralarda yoğun şekilde ön plana çıkarılıyor.

Eş arayan da mevcut

Platformda tek olarak içerik üreticiliği yapanların yanı sıra çift katılanlar da var. Üstelik bazıları üçüncü bir kişiyi veya çifti bulma eğiliminde. Yayınlanan videolarla bunlara da kullanıcıların teşvik edilmesi sağlanmaya çalışılıyor ve bu yolla para kazanılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Instagram, yeni özelliği belli oldu!

Teknoloji Haberleri