NASA’nın Netflix rakibi uygulaması: NASA+

NASA, yakın zamanda uzay görevleri ve diğer içerikleri sunmak için kendi yayın platformu NASA+`ı kullanıma açacak.

Drama ve film platformları son zamanlarda çok popüler. Çoğu kişinin en az bir platformda aboneliği var. Abonelik platformlarının başarısının ardından NASA'dan bir girişim daha geldi. NASA, yakın zaman içersinde kendi yayın platformunu başlatmaya hazırlanıyor.

NASA+ yayın hayatına kısa süre içerisinde başlıyor

Nasa bu zamana kadar uzay ajansı, lansmanları ve diğer etkinlikleri web sitesinde canlı olarak yayınlıyordu. Fakat, NASA+ ile canlı yayınların yanı sıra uzay ajansı, lansmanları ve diğer etkinlikleri artık NASA+ üzerinden yayına sunacak.

Platformdaki içerikler, uzay ajansının son çalışmalarını da içerecek. Ayrıca içeriği görüntülerken herhangi bir reklamla karşılaşmayacaksınız.

NASA+ uygulamasına iOS ve Android üzerinden ulaşabileceksiniz

NASA'nın yayın platformunun, uzay ajansının mobil cihazlardaki iOS ve Android uygulamaları aracılığıyla kullanılabilecek. Ayrıca akış hizmetine masaüstü ve mobil tarayıcılardan erişebilecek. Ek olarak, NASA+'ya Roku, Apple TV ve Fire TV gibi medya oynatıcılar aracılığıyla ulaşılabilecek.

NASA, kendi akış hizmetini sunmanın yanı sıra tüm dijital içeriğini elden geçirmeye hazırlanıyor. Uzay ajansı şu anda görevler, araştırma projeleri ve Artemis programındaki güncellemeler hakkında daha iyi bilgi sunmak için yeni bir web deneyimi (ve uygulaması) üzerinde çalışıyor. NASA+ ile NASA, uzay meraklılarını yayın platformu etrafında toplamaya hazırlanıyor. Yeni yayın platformu, özgün ve ücretsiz içeriğiyle birçok uzay tutkununun ilgisini çekeceği kesin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Netflix, bu yıl çıkacak 6 filmini 2024'e erteledi!
Netflix eleman arıyor! Yılda 900 bin dolar maaş!
Android artık casus takip cihazı algıladığında kullanıcıları uyarıyor!

Teknoloji Haberleri