Motorola Razr 40 Ultra dayanıklılık videosu paylaşıldı!

Motorola'nın dikey olarak katlanabilen telefonu Razr 4O Ultra, dayanıklılık testlerinden geçti. Sırasıyla çizilme, yanma ve bükülme testlerinden geçen cihazlar neler sunacak?

Akıllı telefonlar ve cihazlar üzerinde gerçekleştirdiği zorlu dayanıklılık testleri ile tanınan JerryRigEverything'in en yeni konuğu Motorola'nın yeni Razr 40 Ultra katlanabilir telefonu. Peki bu çizilme, yanma ve bükülme testlerinden geçen bu cihaz dayanıklılık açısından neler sunuyor?

Motorola Razr 40 Ultra Endurance bir video paylaştı

Paylaşılan videoyu izlediğimizde ekranı Gorilla Glass Victus ile korunan Razr 40 Ultra, darbe testlerinde Galaxy Z Flip ile benzer performans sergiledi. Cihazın dış ekranındaki çizikler Mohs sertlik skalasında 5. seviyede görünürken, daha derin çizikler 6. seviyede ortaya çıkıyor. Katlanabilir dahili ekranda çizikler 2. seviyede görünüyor ki bu çok kolay.

Aşağıdaki videoda Razr 40 Ultra, toprak gibi dış etkenlere karşı dayanıklılığını başarılı bir şekilde gösteriyor. Ne yazık ki, kısa bir süre sonra yapılan yangın testinde başarısız oldu. Öyle ki cihazın dahili ekranında kalıcı bir iz oluştuğunu görüyoruz. Dış ekranda iz bırakmaz.

Bükme testi ise katlanır form faktörüne sahip cihazlar için en önemli noktadır. Öyle ki bu test sırasında GooglePixel Fold'un ciddi hasar gördüğünü tespit ettik. Ancak Razr 40 Ultra'nın dahili ekranı şaşırtıcı derecede sağlam kalıyor. Buradaki en ilginç nokta ise makinenin dış ekranında çatlaklar görünüyor.

Bu noktada Motorola Razr 40 Ultra'nın sağlamlık testinden de geçtiği söylenebilir. Merak edenler için Razr 40 Ultra'nın fiyatına ve tüm özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz. Elde edilen sonuçların hayal kırıklığı yarattığı söylenebilir. Hatırlarsak Galaxy Z Fold 4 ve 5 aynı testleri başarıyla geçmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

iOS 17’den neler bekleniyor? iOS 17 hakkında bilinenler
Kuzey Koreli bilgisayar korsanları 2022'de 700 milyon dolar değerinde kripto çaldı!
iPhone 15 Pro Max çıktığında bulunamayabilir!

Teknoloji Haberleri