Kuşlara veda : Elon Musk, Twitter'ın logosunu değiştiriyor!

Twitter CEO'su Elon Musk, sosyal medya platformunun klasik "kuş" logosunu "X" ile değiştireceğini söyledi. Musk, değişikliği çığır açıcı olarak nitelendirdi, "Yakında Twitter markasına veda edeceğiz...

Twitter CEO'su Elon Musk, sosyal medya platformunun klasik "kuş" logosunu "X" ile değiştireceğini duyurdu. Musk, değişiklikle ilgili olarak "Twitter markasına tüm kuşlar için yakında ve yavaş yavaş veda edeceğiz" dedi.

"YAKINDA TÜM KUŞLARA VEDA EDİYORUZ"

Twitter'ın CEO'su Elon Musk, çığır açan bir karar daha aldı. Elon Musk, Twitter'ın "kuş" logosunu "X" ile değiştireceğini duyurdu. Musk, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Twitter markası ve yavaş yavaş tüm kuşlar ile yakında yollarımızı ayıracağız."

YENİ LOGOYU PAYLAŞTI

Musk bir başka gönderisinde Twitter için kullanacağı yeni logonun görselini de yayınlamıştı: "Bu gece iyi bir X logosu paylaşılırsa yarın dünya çapında canlı yayına geçeceğiz. Tarzında sözler dile getirdi.

RADİKAL DEĞİŞİKLİKLER YAPTI

SpaceX ve Tesla'nın da sahibi olan Musk, Ekim ayında Twitter'ı satın aldı ve o zamandan beri kapsamlı değişiklikler geçirdi. Bu yılın başlarında Elon Musk, Twitter'ın logosunu hızla Dogecoin kripto para birimi köpeği logosuyla değiştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Elon Musk'ın eski eşi Talulah Riley nişanlandı!
Elon Musk yeniden bir numara oldu
Twitter’ın yeni logosu çalıntı mı?

Teknoloji Haberleri