Kripto fenomeni bavul içersinde ölü bulundu

Kripto paylaşımlarıyla tanınan, lüks arabaları ve tatilleriyle sosyal medyada servetini herkese gösteren 41 yaşındaki adam vahşice katledildi.

Son zamanların trend konularından biri olan kripto paralarla ilgili sık sık paylaşımlarda bulunan ve bu "coin" sayesinde milyoner olan Arjantinli Fernando Perez Algaba'nın cansız bedenine trajik bir şekilde bulundu.

41 yaşındaki Algaba’nın parçaları Arjantin’in başkenti Beunos Aires’teki bir nehirde bulunan çöp poşeti ve bavuldan çıktı. Bölgede oynayan çocukların fark ettiği bavulda inceleme yapan polisler, bavulda bir kol ve iki bacak buldu.

BİR “PROFESYONEL” ÖLDÜRMÜŞ OLABİLİR

Bölgede derinlemesine inceleme yapan polis, talihsiz adamın kafasını, gövdesini ve kalan kolunu nehrin yakınında buldu. Otopsi sırasında adamın üç kez vurulduğu söylendi ve daha sonra vücudunun "temiz" bir şekilde parçalandığı ortaya çıktı. Uzmanlar, bu cinayetin bir "profesyonel" tarafından işlendiğine dikkat çekti.

Geçen hafta Salı gününden beri kayıp olan 41 yaşındaki Algaba'nın kimliği, parmak izi ve dövmelerinden belirlendi. Instagram'da 900 binden fazla takipçisi bulunan Algaba, servetini tamamen kendi emeği ile kazandığı söylenmişti.

BORÇLARI YÜZÜNDEN Mİ ÖLDÜRÜLDÜ?

Ancak Algaba'nın servetinin kaynağı ve miktarı hiçbir zaman resmen açıklanmadı. Ancak bazı kaynaklar Algaba'nın çok borçlu olduğunu iddia ediyor. Algaba'nın binlerce euro borcu olduğunu ve bu nedenle öldürülmüş olabileceğini iddia etti.

Algaba'nın kardeşi Rodolfo Perez Algaba da bir açıklama yaptı. Arjantin medyasına konuşan Algaba, "Kardeşim bitcoin satarak çok para kazanmıyor" diyerek dolandırıcılık ve borç iddialarını yalanladı. Algaba, kardeşinin herhangi bir organize suç örgütüyle bağlantısı olmadığını da söyledi.

Buenos Aires'te kripto yatırım firması sahibi olan Perez'in ofisinde en az 25 kişinin çalıştığına dair haberler de var. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, cesedin bulunduğu bavuldaki kağıtları inceleyerek bir kadının gözaltına alındığını duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Android artık casus takip cihazı algıladığında kullanıcıları uyarıyor!
WhatsApp’a yeni bir mesajlaşma yöntemi geliyor!
Twitter'da bir değişiklik daha!

Teknoloji Haberleri