iPhone 15 ile birlikte AirPods da yeni özellikler geliyor!

Apple içinden güvenilir bir kaynağa göre şirket, 12 Eylül'de yeni iPhone 15 serisinin yanı sıra USB-C AirPod'ları da piyasaya sürecek.

Apple'ın yeni iPhone 15 serisini ve Apple Watch'u tanıtacağı etkinliğin tarihi belli oldu. Bu yıl Apple telefonlarında yapılacak en büyük değişiklik Lightning'den USB-C bağlantısına geçiş olacak ve bu değişiklik sadece iPhone için olacak gibi görünmüyor.

AirPods da iPhone 15 ile birlikte USB-C’ye geçiş yapacak

Bloomberg yazarı ve ünlü Apple analisti Mark Gurman'ın son bilgilerine göre şirket, USB-C bağlantı türünü AirPods'a getirmeyi hedefliyor, bu tür bağlantı iPhone 15 serisine de yansıyacak.

Mark Gurman, yaklaşan Wonderlust Apple etkinliği hakkındaki son yazısında, “Apple, yeni iPhone’larla eşleşmesi için etkinlikte USB-C şarj portu içeren güncellenmiş bir AirPods tanıtacak” diye yazıyor.

AirPods serisinde neler olacak

Apple şu anda ürün yelpazesinde AirPods 2, AirPods 3, AirPods Pro 2 ve AirPods Max olmak üzere dört AirPod sunuyor. Bunlardan herhangi biri USB-C yenilemesi için aday olabilir; AirPods Pro 2 ise Apple'ın piyasaya sürdüğü en yeni kulaklıklar olduğundan en muhtemel adaydır.

Daha önce Apple analisti Ming-Chi Kuo da Apple'ın bu yıl AirPods Pro 2'nin USB-C versiyonunu piyasaya sürebileceğini bildirmişti. Kuo ayrıca şirketin AirPods 2 ve AirPods 3 için USB-C şarj kutusu içermeyeceğini de söyledi.

Apple'ın bu yılki yıllık sonbahar etkinliği, yeni amiral gemisi iPhone 15 serisi, 12 Eylül Salı günü saat 20:20'de (CET) gerçekleşecek. Gece yarısı yapılacağını duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bilgisayar parçaları nedir ve ne işe yarar ?
Monitör seçimi nasıl yapılır ?
Buhar kazanlı ütü farkları nelerdir?

Teknoloji Haberleri