İddialar PlayStation 5 indirim yapacağı yönünde!

En popüler yeni nesil konsol olan Playstation 5 yakında daha fazla satış yapabilir. Görünüşe göre Sony, önümüzdeki aylarda PS5 fiyatlandırmasında değişiklik yapacak.

2020'de satışa çıkacak olan Playstation 5, her zaman zor satın alınmasıyla biliniyordu ancak Sony'nin son bir yılda yaptığı yatırımlar, cihazı çok daha erişilebilir hale getirdi. Bu sayede daha da yüksek satış rakamlarına ulaşan PS5, kısa sürede daha da popüler hale gelebilir.

PS5 fiyatlarına ABD, Birleşik Krallık ve Avrupa’da düzenleme geliyor

Güvenilir bir sızıntı kaynağı olarak bilinen Billbil-kun, Twitter'da gizemli bir mesaj paylaştı. Billbin-kun bunu doğrudan söylemese de gönderi Playstation 5 fiyatlarının Avrupa, ABD ve Birleşik Krallık'ta düşeceğini duyurdu.

Geçen yıl enflasyonla mücadele için Avrupa'da PS5'in fiyatını yükselten Sony, cihazları eski fiyatlarına geri getirerek Avrupalı ​​oyunseverleri oldukça mutlu edebilir. ABD ve İngiltere'de ne tür indirimlerin sunulacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Sony muhtemelen PS5'in fiyatını düşürerek mevcut PS5 tedarikini sonlandıracak ve yeni nesil Playstation 5 veya PS5 Slim'e yer açacak. Sony'nin önümüzdeki aylarda konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Animasyon "Watchmen" Filmi Geliyor!
Amiral gemisi Vivo X100 özellikleri sızdırıldı!
PlayStation 5 Pro özellikleri de sızdırıldı!

Teknoloji Haberleri