Eski istihbarat yetkilisinden uzaylı itirafı!

Eski bir Hava Kuvvetleri istihbarat subayı olan David Grusch, Amerika Birleşik Devletleri Kongresi önünde yeminli ifadelerde uzaylılar hakkında iddialarda bulundu.

Bazıları uzaylılar olduğunu söylüyor, bazıları yok. Dürüst olmak gerekirse, bu tartışma yıllardır devam ediyor ve çok uzun bir süre daha böyle devam edecek. Bugüne kadar yapılan açıklamalar ve ortaya atılan iddialar bunun göstergesidir. Bugün bir yenisi eklendi. Eski bir Hava Kuvvetleri istihbarat subayı olan David Grusch, ABD kongresinde verdiği ifadede uzaylılar hakkında tüyler ürpertici iddialarda bulundu.

"Amerika'nın dünya dışı kalıntıları var ve onu saklıyorlar"

Uzaylılar denilince akla ilk gelen ülkelerden biri şüphesiz Amerika Birleşik Devletleri'dir. Bu ülkenin uzaylıların varlığından haberdar olduğu hatta onlar üzerinde deneyler yaptığı ve bu araştırmaları dünyanın geri kalanından sakladığı iddia ediliyor. Gelinen noktada ülkede daha şeffaf olması için hükümetin üzerinde ciddi bir baskı var.

Bugün ABD'de yapılan halk kongresinin ana teması uzaylılar. David Grusch yeminli ifadesinde, Amerika Birleşik Devletleri'nin UFO'lara ve insan olmayan pilotlarının bedenlerine sahip olduğunu iddia etti.

Uzaylılarla ilgili birçok soruyu "Bunu toplum içinde tartışamam" diyerek yanıtlayan eski istihbarat görevlisi, üzerine baskı uygulandıktan sonra uzaylı cisimler ve UFO hakkındaki iddiasını biraz küçümseyerek, "Bu benim yapmadığım bir şeydi" dedi. . Kendi gözlerimle görmedim.”

Oturumda Grusch dışında iki tanık daha vardı. Böyle bir tanık, ABD Deniz Kuvvetleri eski komutanı David Fravor, 2004 yılında orduda görev yaparken bir UFO gördüğünü ve sahip oldukları teknolojiden çok daha üstün olduğunu söyleyerek diğerlerinden biraz daha spesifik bir örnek verdi. Kongre huzurunda ifade veren tanıkların ortak noktası, ABD'nin bu konuda çok gizli hareket etmesi ve bunun bir ulusal güvenlik meselesi olması.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Uzayda yaşam için önemli bir keşif daha yapıldı!
NASA’nın Netflix rakibi uygulaması: NASA+
Twitter, Android telefonlarda "X" olmaya başladı

Teknoloji Haberleri