Apple, katlanabilir iPad'i tanıtmayı düşünüyor

Apple'ın tedarik zinciri kaynakları, şirketin katlanabilir bir tablet piyasaya sürmeyi düşündüğünü ortaya çıkardı. Görünüşe göre Apple, katlanabilir iPhone'dan önce katlanabilir bir iPad çıkaracak.

Samsung gibi şirketler katlanabilir akıllı telefonlara odaklanırken, Apple olaylara farklı bakıyor. Kaliforniya devi, katlanabilir tabletin potansiyeline daha fazla ikna olmuş görünüyor. Yeni iddialara göre katlanabilir bir iPad'in birkaç yıl içinde piyasaya çıkması muhtemel.

DigiTimes'ın yakın tarihli bir raporuna göre, Apple bu yönde ilerliyor. Cupertino'daki şirketin tedarik zinciri kaynaklarına göre, birkaç yıldır katlanabilir telefonlar üzerinde çalıştığı bildirilen Apple, yakın gelecekte katlanabilir ekranlı bir iPad piyasaya sürmek istiyor.

Apple analistleri de benzer iddialarda bulundu

Katlanabilir bir iPad hakkında söylentileri ilk kez duymuyoruz. Tanınmış analist Ming-Chi Kuo aylardır bundan bahsediyor ve birinci nesil katlanabilir iPad'in 2024'te, birinci nesil katlanabilir iPhone'dan çok daha erken piyasaya çıkabileceğini söylüyor. O da bana bu konuda detay verdi. Kuo, katlanabilir iPad'in tamamen yeni bir tasarıma sahip olacağını duyurdu. Ayrıca Apple'ın cihaz için hafif ve dayanıklı karbon fiber destek ayakları kullanacağını iddia etti. Katlanabilir iPad, 1.099 dolardan başlayan fiyatlarla 12.9 inç iPad Pro'yu büyük olasılıkla yenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Mac içersinde bulunan yeni güvenlik açığı ortaya çıktı!
Mars’ta şimdiye kadar görülen en tuhaf cisim!
Apple sonunda beklenen açıklamayı yaptı: Oyun tutkunlarını havalara uçacak

Teknoloji Haberleri