Amiral gemisi Vivo X100 özellikleri sızdırıldı!

Vivo'nun yeni amiral gemisi telefonu Vivo X100 geri sayıma başladı. Bugün, yaklaşmakta olan cihazın bazı temel özellikleri açıklandı. Peki ne sunacak?

Bütçesi ve amiral gemisi modelleri ile akıllı telefon pazarında adından söz ettiren Vivo, amiral gemisi Vivo X100 serisi için hazırlıklara başladı. Bu çerçevede ailenin temel modeli olan Vivo X100 5G modelinin bazı temel özellikleri ortaya çıktı. Peki amiral gemisi telefon neler sunacak?

Vivo X100 özellikleri belirginleşmeye başlıyor

Bilmeyenler için geçen yıl nisan ayında tanıtılan Vivo X90, X90 Pro, Pro Plus ve X90S, güçlü özellikleri ve uygun fiyat etiketiyle beğeni topladı. O kadar ki Vivo X90S'in performansıyla AnTuTu rekoru kırdığını söylemiştik. Bu bağlamda tüm gözlerin Vivo X100 serisinde olduğu söylenebilir.

Vivo X100 neler sunacak?

Sektör kaynaklarına göre Vivo X100 5G, "V2308" model numarasıyla çeşitli platformlarda boy göstermeye başladı. Ancak amiral gemisi telefonun MediaTek Dimensity 8 serisi işlemciye sahip olacağı aktarılıyor.Önceki raporlar MediaTek 9300 yonga setinden güç alacağını söylüyordu.Ancak Vivo'nun temel sürümü Pro ve Pro Plus sürümlerinden ayırmayı planladığı görülüyor.

Ayrıca ön tarafta 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekran, 12GB RAM ve 256GB depolama, 100W hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh pil ile piyasaya çıkacak Vivo X100 5G'nin ayrıca siyah, mor ve beyaz renk seçenekleriyle geleceği söyleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

ChatGPT benzeri Apple GPT kullanılmaya başladı : ChatGPT'yi geride bıraktı!
Spotify, premium üyelik fiyatına zam geliyor!
Lenovo Legion Y700 oyuncu tableti tanıtıldı!

Teknoloji Haberleri