2023 Ekim ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

Dünyanın en çok kullanıcısı olan platformlar arasında yer alan PS Plus'ın yeni aydaki oyunları hakkındaki tahminler yayımlandı. TheLoadout'un içeriği sizlerle.

PS Plus Ekim 2023 oyunları bir kez daha hem PS5 hem de PS4 oyuncularının sabırsızlıkla bekleyeceği üç oyun sunacak. Peki bu ayın kadrosunda neler yer alabilir ve üç oyun ne zaman duyurulacak?

Aşağıda, ayın neler içerebileceğine dair kendi tahminlerimizin yanı sıra, açıklandıktan sonra başlıkların bir özetini bulabilirsiniz. Bu ay neler görebileceğimize dair oldukça iyi bir tahminimiz var ve bunun, PS Plus Eylül 2023 serisinin bir parçası olarak dahil edilen zayıf oyunları telafi edebileceğini düşünüyoruz.

PS Plus Ekim 2023 oyunları

PS Plus Ekim 2023 oyunları ayın son Çarşamba günü duyurulacak ve ardından 3 Ekim 2023 Salı günü satışa sunulacak.

PS5 ve PS4 için PS Plus Ekim 2023 oyun tahminlerimiz şöyle:

  • Scorn – PS5
  • Chernobylite – PS5, PS4
  • Need For Speed ​​Hot Pursuit Remastered – PS4

Scorn – PS5

Scorn, 3 Ekim 2023 Salı günü PS5'e çıkacak ve bunun hizmet için güçlü bir Cadılar Bayramı ilk günü lansmanı olacağını düşünüyoruz. Eşsiz bulmaca oyunu, şimdiye kadar oynadığınız hiçbir şeye benzemeyen, iğrenç derecede dehşet verici bir deneyim sunuyor.

Çarpıcı görselleri, unutulmaz atmosferi ve korkunç sanat tasarımı sayesinde geçen yıl Scorn incelememizde çok beğenmiştik. Çatışmalar mükemmel olmasa da PS5'te denemeye değer olacak kadar kısa bir deneyim.

Chernobylite – PS5, PS4

Bu bilimkurgu RPG, kıyamet sonrasına benzersiz bir hayatta kalma-korku yorumu sunuyor. Çernobil Bölgesi'ni keşfederek, işkence görmüş geçmişinizin gerçeğini ortaya çıkaracağınız doğrusal olmayan bir hikaye boyunca ilerleyeceksiniz.

Yoğun mücadele, derin RPG sistemleri ve piyasaya sürülmesinden bu yana yapılan birçok güncellemeyle, içinde sıkışıp kalacağınız harika bir RPG olacaktır.

Need For Speed Hot Pursuit Remastered – PS4

EA'nın sevilen yarış oyununun yeniden düzenlemesi, sağlam incelemelerle 2020'de yayınlandı. Forza Motorsport'un ekim ayında Xbox'a gelmesiyle birlikte yarış deneyimi arayan PlayStation oyuncuları için güzel bir fırsat olacağını düşünüyoruz. EA ayrıca oyunlarını PS Plus'a eklemeyi de seviyor.

Dolayısıyla bunun kesinlikle olabileceğini düşünüyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Mısırlı milyoner Muhammed el-Fayed hayatını kaybetti

Teknoloji Haberleri