Yeni transfer yolda! Fenerbahçe'ye imza atmak için gün sayıyor... Boca Juniors'ta kriz

Trendyol Süper Lig'de 8'inci haftayı bay geçen Fenerbahçe, transferde hareketli bir dönem geride bıraktıktan sonra ocak ayı için çalışmalarını sürdürüyor. İmza atması kesinleşen Cristian Medina gün sayıyor. Arjantin devinde ise kriz yaşanıyor.

Yaz transfer döneminde birçok yıldız ismi kadrosuna katan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak ve UEFA Avrupa Ligi'nde de üst turlara yükselmek istiyor.

Sarı lacivertliler, ocak ayını da hareketli geçirecek gibi gözüküyor. İlk hedef ise sol bek. Ferdi Kadıoğlu'nun satışı sonrasında bu mevkiye hamle yapmayan Kanarya'da Jayden Oosterwolde'nin stopere çekilmesi gündemde. Levent Mercan'ın da henüz değerlendirilmemesi transferi mümkün kılıyor.

Jayden Oosterwolde birçok takımın transfer listesinde yer alıyor. [Fenerbahçe Resmi İnternet Sitesi]

Hollandalı stoper aynı zamanda Avrupa'da birçok kulüp tarafından izleniyor. Eğer satışı gerçekleşirse sol bek için hamle kaçınılmaz hale gelecek.

Cristian Medina Arjantin'in gelecekteki önemli yıldızlarından biri olarak gösteriliyor [Libero.Pe]

OCAK AYININ İLK TRANSFER HAMLESİ: CRISTIAN MEDINA

Yaz aylarının son gününde orta sahaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Boca Juniors'ta forma giyen Cristian Medina için kulübü Boca Juniors ile pazarlık masasına oturmuş ve zorlu bir sürecin ardından el sıkışmıştı.

Arjantinli yıldız için kulübüne 15 milyon dolar ve sonraki satıştan pay verilmesi beklenirken bonservis bedeli imzaların atılacağı gün belli olacak.

22 yaşındaki orta saha şu ana kadar 29 karşılaşmada 3 gol atıp 3 de asist yaptı.

Medina da yeni takımına imza atmak için gün sayıyor.

Cristian Medina'nın sakatlığı Fenerbahçe'de endişe yarattı. [442 de Perfil]

FORMU DÜŞÜŞTE

Yapılan anlaşmaya göre Fenerbahçe, Medina'nın ciddi bir sakatlık yaşaması halinde transferden herhangi bir bedel ödemeden çekilme hakkına sahip.

Yıldız futbolcunun sakatlığı sonrasında bu madde gündeme geldi. Ancak Argentinos karşısında forma giymeyen Medina'nın milli maçlar sonrasındaki lig karşılaşmalarında oynaması bekleniyor.

Juan Roman Riquelme büyük baskı altında. [Villa Huidobro TV]

BOCA JUNIORS'TA KRİZ!

Bu sezon aldığı sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Boca juniors, 17 maçta 24 puan toplayabildi ve 10'uncu sırada bulunuyor.

Söz konusu performans sonrasında Başkan Juan Roman Riquelme hedef tahtasına oturtuldu. İstenen sonuçların alınamaması üzerine Teknik Direktör Diego Martínez ile yollar ayrıldı.

Yerine ise Fernando Gago'nun adı geçiyor ancak genç çalıştırıcı kimse ile görüşmediğini açıkladı.

Medina ise bu süreçten etkilenmeden yeni takımına imza atmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Alkollü TIR şoförü dehşet saçtı...Yarım saatte 3 kazaya karıştı: Ölü ve yaralılar var

Spor Haberleri