Vincent Bayındır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi mevkide oynuyor?

Galatasaray'ın U19 takımına transfer ettiği Vincent Bayındır, gündeme oturdu. Hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Vincent Bayındır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri haberimizde yer almaktadır.

Şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da transfer konusunda da önemli adımlar atılıyor. Yerli kontenjanının daha da değerleneceğini ön gören yönetim, iki Türk futbolcuyu kadrosuna kattı. Şubat ayında alt yapıya dahil edilen isimlerden Vincent Bayındır, saç stili ve oyun tarzı ile dikkatleri çekmeyi başardı. Bu nedenle de hakkında araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Vincent Bayındır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri haberimizde yer almaktadır.

Vincent Bayındır kimdir?

Galatasaray'ın devre arası transferlerinden Vincent Bayındır 27 Aralık 2006 tarihinde doğdu. Almanya'da Türk bir ailenin oğlu olarak dünyaya gelen genç futbolcu, Hertha Berlin alt yapısında futbola başladı. İkiz kardeşi Aris de kendisi gibi futbolcudur ve Galatasaray'a imza atmıştır. U17 kategorisinde RB Leipzig'e geçiş yapan Vincent, bu kış ise sarı kırmızılı takımla kontrat imzalamıştır. Sağ bek mevkisinde oynamaktadır.

Vincent Bayındır

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri