Vincent Aboubakar defteri kapanıyor! Yeni adresi belli oldu

Beşiktaş'taki performansıyla bu sezona damga vurması beklenirken kadro dışı kalan ve Afrika Kupası'nın ardından yedek kulübesine hapsolan Vincent Aboubakar ayrılığın eşiğine geldi. Kamerunlu golcünün yeni adresi de büyük ölçüde netleşti.

Bu sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan ve özellikle Konferans Ligi elemelerinde attığı gollerle adından söz ettiren Vincent Aboubakar'ın takımdan ayrılması neredeyse kesinleşti. MLS ve Suudi Arabistan ekiplerinden beklediği teklifi alamayan Kamerunlu için bu kez Fransa'dan talip çıktı. Eğer beklenen bonservis elde edilirse satışına onay verilecek.


Fransızlar talip

Siyah beyazlı forma ile yeşil sahalarda 27 kez mücadele eden Vincent Aboubakar, 11 gol atıp 3 de asist yapma başarısı gösterdi. 1764 dakika sahada kalan Afrikalı yıldız için Fransa'dan teklifler var. Ancak şu an için resmi boyutta değil. Marsilya, Rennes ve Lens'in devrede olduğu öğrenildi. Kontenjan açmaya ve 3.5 milyon euro maaştan kurtulmaya çalışan yönetim, cezbedici bir teklif gelirse gereken kolaylığı sağlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri