Vedat Milor, Osimhen ile Icardi’nin aynı anda oynama formülünü buldu!

Ünlü gurme Vedat Milor, Galatasaray’ın saha dizilişi ile ilgili yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Milor, Icardi ile Osimhen’in birlikte oynaması için bulduğu formülü takipçileriyle paylaştı.

Süper Lig’de ezeli rakibi Fenerbahçe’yi dün ise Avrupa Ligi’nde PAOK’u 3-1’lik skorlarla geçen Galatasaray taraftarlarını mutlu etmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı renkleri tuttuğu bilinen gurme Vedat Milor takımda yaşanan forvet bolluğuna ilginç bir çözüm buldu!

Vedat Milor'un ilginç çözümü!

Vedat Milor kişisel X hesabından Galatasaray’ın forvet hattında hem Osimhen hem de Icardi ile sahaya çıkması için yapılması gerekeni esprili bir dille yazdı. Milor, Mertens’in sahada kaldığı bir formülde Icardi ve Osimhen’in birlikte oynayabilmesi için futbolun 11 değil 12 kişi ile oynanması teklifini ortaya attı.

Bakanlık ve TFF'yi de etiketledi!

Milor’un Türkiye Futbol Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Galatasaray’ı etiketlemeyi de ihmal etmediği esprili mesajı kısa sürede büyük ilgi görerek beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

İşte Vedat Milor’un o paylaşımında yer alan ifadeler: “En büyük derdim: Mertens’i kesmeden Osimhen ve Icardi nasıl aynı anda oynar? Çözüm basit. En tepeden emir gelsin ve kural değişsin. Futbol 11 değil 12 kişiyle oynansın! @TFF_Org@gencliksporbak@GalatasaraySK”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dini nikahla birlikte yaşadığı kadını vahşice öldüren cani eşe ağırlaştırılmış müebbet istemi
İstanbul Ümraniye'de polisler, şehit düşen Şeyda Yılmaz için selam durdu

Spor Haberleri