Ümraniyespor Bandırma'ya konuk oluyor

Trendyol 1. Lig'de heyecan devam ediyor. Bu sezon performansıyla istediği sonuçları alamayan Ümraniyespor, Bandırmaspor'a konuk olacak. Zorlu karşılaşmaya dair detaylar haberimizde yer alıyor.

Yeni sezonun devam ettiği 1. Lig'de yeni hafta sürüyor. Ümraniyespor deplasmanda Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. Küme düşme hattından uzaklaşmayı bir nebze de olsa başaran İstanbul temsilcisi, farkı daha da açmak, ev sahibi ise play-off iddiasını sürdürebilmek amacında. Kritik 90 dakikaya dair detaylar haberimizde yer almaktadır.

Bandırmaspor Ümraniyespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki takımın karşı karşıya geleceği Bandırmaspor Ümraniyespor maçı saat 13.30'da başlayacak. Müsabaka Bein Sports 2 ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Bandırmaspor Ümraniyespor maçı öncesi son durum

Bandırma 17 Eylül Stadı'nda oynanacak mücadele öncesinde Bandırmaspor 6'ıncı sırada bulunuyor. 36 puanı bulunan Balıkesir temsilcisi sezonu play-off potasında tamamlamak amacında. Konuk takım ise 27 puanla 13'üncü basamakta. 22 puanlı Tuzlaspor'un 5 puan önünde bulunmasına rağmen işi sıkı tutarak zor günler yaşamamak amacında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Okulda düştüğü iddia edilen çocuk beyin kanaması geçirdi! Bakanlık soruşturma başlattı: 'Bu resmen cinayet'

Spor Haberleri