Üç büyüklerden İlkan Karaman için taziye mesajı

Geçirdiği trafik kazası sonucunda 34 yaşında hayatını kaybeden milli basketbolcu İlkan Karaman için Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş başsağlığı mesajı yayınladı.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Karşıyaka ve TOFAŞ gibi takımlarda forma giyen 34 yaşındaki eski milli basketbolcu İlkan Karaman bugün Muğla’nın Datça ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Karaman’ın vefat haberinin duyulmasının ardından ünlü sporcunun forma giydiği kulüplerden ardı ardına taziye mesajları yayınlanmaya başladı.

Fenerbahçe’nin resmi hesabından İlkan Karaman için yapılan taziye paylaşımında, kulüpte forma giyen sporcunun ailesine bağsağlığı dilendi. Paylaşımda; “2012-2014 yılları arasında formamızı giyen milli sporcumuz İlkan Karaman’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadeleri yer aldı.

Karaman’ın forma giydiği bir başka kulüp olan Beşiktaş ise yayınladığı; “2016-2017 sezonunda formamızı giymiş milli basketbolcu İlkan Karaman’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz.” mesajla ünlü basketbolcuya veda etti.

Galatasaray kulübü de İlkan Karaman’ın vefatına dair bir mesaj yayınladı. Mesajda; “Tofaş altyapısında yetişen, kariyeri boyunca Türkiye Basketbol Ligleri, Fransa ve Tayvan’da forma giymiş eski milli basketbolcu İlkan Karaman’ın geçirdiği bir trafik kazası sonrasında hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet, sevenlerine ve tüm basketbol camiasına başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da minibüste görme engelli kadına saldırı: Hakaret ve küfürler savurdu

Spor Haberleri