Tuzlaspor’dan Ali Koç’la ilgili skandal paylaşım!

Fenerbahçe’nin 2-2 berabere kaldığı Göztepe maçında çıkan olayların yankısı sürerken Tuzlaspor’dan maç sonrasında gündem yaratan bir paylaşım geldi.

Dün akşam oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında Ali Koç’un saha kenarına inmesinin ardından başlayan olayların yankısı sürüyor. Maçta ikinci yarı oynandığı sırada sahaya giren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bir kişinin arkadan saldırması nedeniyle yere düşmüştü. Maçın ardından her iki kulüpten de yaşananlara dair açıklamalar gelirken, İstanbul ekibi Tuzlaspor’un resmi sosyal medya hesaplarından olay yaratan bir paylaşımda bulunuldu.

Tuzlaspor’un @tuzlaspor1954 adlı Instagram hesabından “Tebrikler Göztepe” başlığı ile paylaşılan fotoğrafta Ali Koç’a yönelik çok sert ifadeler yer aldı. Paylaşılan fotoğrafta “Tebrikler Göztepe, Pembe Ali madara oldu” yazarken, açıklama bölümünde ise “Pembe Ali’nin düştüğü pozisyon net penaltıdır” ifadeleri yer aldı.

Tuzlaspor’un paylaşımına; Galatasaray ve Göztepe kulüpleri ile Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan'ın resmi hesaplarının etiketlendiği de görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Eylem hazırlığı yapıyorlardı: Paramotorlu teröristler sınırda etkisiz hale getirildi
TFF’den Ali Koç'a yapılan saldırıyla ilgili açıklama: 'Doğru bulmuyor ve kabul etmiyoruz'
Ali Koç'u iterek düşüren Göztepe yöneticisi Fatih Özkan hakkında karar: İfadesi ortaya çıktı

Spor Haberleri