Türkiye - Yunanistan voleybol maçı canlı izle 23 Ağustos 2023 Çarşamba! Türkiye-Yunanistan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

CEV Avrupa Şampiyonası’nda yoluna kayıpsız devam eden Filenin Sultanları bu kez Yunanistan ile mücade edecek. Peki Türkiye-Yunanistan voleybol maçı kaçta başlayacak, canlı yayınlanacak mı?

Milletler Ligi’nde şampiyon olarak dünyanın bir numaralı takımı unvanını elde eden ve başarısını Avrupa Şampiyonası’nda da sürdüren A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın C Grubu’ndaki maçları sürüyor. Türkiye, Avrupa Şampiyonası’ndaki dördüncü maçına çıkmaya hazırlanıyor. Filenin Sultanları, Yunanistan karşısında galibiyet arıyor. Karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen voleybolseverler ise “Türkiye-Yunanistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?” gibi aramalar yapıyor. İşte Türkiye-Yunanistan Avrupa Şampiyonası grup maçına dair tüm bilgiler…

Türkiye-Yunanistan maçı izle

Türkiye ile Yunanistan CEV Avrupa Şampiyonası C Grubu 4. maçında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde karşı karşıya geliyor. Karşılaşma 23 Ağustos 2023 Çarşamba günü Castello Salonu’nda oynanacak. Filenin Sultanları’nın galibiyet parolası ile çıktığı maç TSİ 18.00’de başlayacak. Türkiye-Yunanistan voleybol maçı TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İlk üç maçta tek set verdi

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası’ndaki ilk grup maçında İsveç’i 3-0, ikinci maçta Azerbaycan’ı 3-0 ve son maçında ise Çekya'yı 3-1 mağlup ederek 3’te 3 yapmıştı.

Grup maçları sona eriyor

Yunanistan maçının tamamlanmasının ardından ise A Milli Kadın Voleybol Takımı yarın son grup maçına çıkacak. Türkiye ile Almanya arasında oynanacak voleybol grup maçı 24 Ağustos 2023 Perşembe günü TSİ 21.00'de başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Boşanma aşamasındaki eşinin evini basarak ateşe veren koca, intihar etti
Kadın cinayeti: Tartıştığı eşi tarafından silahla vuruldu
Cansu Özbay’ın sevgilisi kimdir, adı ne? Ali Berke Sağır kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli, Instagram hesabı ne?

Spor Haberleri