Trabzonspor'un eski başkanı hayatını kaybetti

Trabzonspor Kulübü'nün kurucu üyelerinden ve eski başkanlarından Ahmet Salih Erdem (91) hayatını kaybetti.

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, bordo mavili kulübünün kurucu üyelerinden ve eski başkanlardan Ahmet Salih Erdem'in (91) hayatını kaybettiği belirtildi. Açıklamada, "Kulübümüzün kurucu üyelerinden, eski başkanımız Ahmet Salih Erdem'in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Erdem'e Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, camiamıza ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Erdem'e dair bilgilerin paylaşıldığı açıklamada, "Öze dönüşün mimarlarından biri olan Erdem başkanlığında Trabzonspor, hasretle beklediği 1'nci Lig'e yükseldi. Ahmet Salih Erdem başkanlığında İkinci Lig Kırmızı Grup şampiyonu olan Trabzonspor, 1975 yılında tarihimizdeki en anlamlı kupalarımızdan biri olan Kıbrıs Barış Kupası'nı da müzesine götürdü. Trabzonspor başkanlığının ardından Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyeliği de yapan Ahmet Salih Erdem, bu görevini 5 dönem sürdürdü. Mütevazılığı, duruşu ve beyefendi kişiliğiyle tanınan Ahmet Salih Erdem, evli ve 4 çocuk babasıydı" denildi.

Erdem'in, cenazesi yarın saat 14.00'te kulüp idari binası önünde yapılacak anma töreninin ardından, ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camii'nden kaldırılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yangına müdahale sırasında arbede! İstekleri reddedilen mahalleli itfaiyecilere saldırdı, jandarma uyarı ateşi açtı
Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Siberağ-4' operasyonlarında 86 zanlı yakalandı
Mardin’de kaza: Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: Yaralılar var

Spor Haberleri