Trabzonsporlu futbolcu adını manşetlere yazdırdı, transferde hedef olarak belirlendi...

Trendyol Süper Lig'de son 2 maçını gol yemeden kazanan Trabzonspor'da hafta sonunda oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıkları sürüyor. Bordo mavililerde yıldız bir isim adını manşetlere taşıyarak transferde hedef oldu. İşte detaylar...

Bu sezon yaptığı transferlerin birçoğunda hayal kırıklığı yaşayan ve Nenad Bjelica ile yollarını ayıran Trabzonspor'da gözler Abdullah Avcı ile başlayacak şampiyonluk yürüyüşüne çevrilmişti. Daha önce aynı başarıyı tekrarlanan ve bir sezon öncesinin 8'inci haftasından sonra çalışmaya başlayan deneyimli teknik direktör ile ilk hedef seneyi Avrupa kupası potasında tamamlamak. Sonrasında transfer başlayacak ve imzalar atılacak.

Yabancıların ağırlıkta bekleniyor

Yeni sezonda transfer harekatı için bölgelerini belirlemeyi sürdüren Trabzonspor'da yerli isimler konusunda çok fazla bir hareket beklenmiyor. Berat'ın takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor. Umut Güneşi şimdiden onun yerine hazırlanıyor. Daha fazla süre alarak ritim bulmaya çalışıyor. Enis, Poyraz gibi genç isimler var. Kulübedeki isimler eğer takımdan ayrılmazsa onlardan da faydalanılacak. Giderlerse de yerleri doldurulacak.

Meunier fırtınası sürüyor

Devre arası transfer döneminde Trabzonspor'a transfer olan Thomas Meunier'in performansı herkesi etkiliyor. Belçikalı milli futbolcu EURO 2024 kadrosunda yer alabilmek adına giydiği bordo mavili formayla çıktığı 3 maçta 3 asistlik katkıda bulundu. Gençlerbirliği, Hatayspor ve Pendikspor karşılaşmalarında gol pasları veren deneyimli bek Almanya'da da manşetlere taşındı. Alman basını, Meunier'in formunun korkutucu boyuta ulaştığını yazdı.

Transferde hedef oldu

Abdullah Avcı'nın transfer rotasını planlamak üzere çıktığı yolda Thomas Meunier gibi geldiği andan itibaren katkı verecek, karakteri, kişiliği ve sportif yönüyle de ön plana çıkabilecek isimlere yönlenmek istediği öğrenildi. Deneyimli teknik direktör ilk döneminde olduğu gibi şampiyonluk kovalayabilme konusunda potansiyelli ve kalitesini ispatlamış isimleri kadroya katmayı planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri