Trabzonspor'dan son haftada transfer atağı

Transferde sessiz yürüyüşünü sürdüren Trabzonspor'da çalışmalar devam ediyor. Bordo mavililer yaz döneminde olduğu gibi Avrupa'da sona eren tescil sürecinin ardından bombaları patlatmak amacında. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'de aldığı kötü sonuçların ardından gelecek sezona hazırlanmayı hedefleyen Trabzonspor'da transfer çalışmalarına devam ediliyor. Bordo mavililer özellikle orta saha konusunda önemli isimlere yönelirken aynı zamanda potansiyellerinden de faydalanarak yüksek meblağlara satmayı hedefliyor. Gündemdeki futbolculardan biri Tim Jabol-Folcarelli. Diğeri ise 10 numara pozisyonunda forma giyebilen Daniel Gazdag. Forvet hattı için ise Rafa Mir en sıcak aday ancak Valencia'nın ilgisi yüksek. Mestella ekibine imza atma olasılığı daha yüksek.

Kulübü bırakmıyor

Bu sezon performansıyla Ligue 2'de adından söz ettiren Tim Jabol Folcarelli'nin peşine düşen Trabzonspor'da kulübü AC Ajaccio henüz ikna edilemedi. Fransız temsilcisi oyuncusunu sezon sonunda bırakmayı kabul ediyor. Bordo mavililer ise şimdiden işi bitirip önemli bir hamle yapmak amacında. Görüşmeler sürüyor.

Gazdag bombası

Trabzonspor'un listesindeki isimlerden birinin de Daniel Gazdag odluğu öne sürüldü. Macar yıldızın MLS'ten ayrılması yüksek ihtimal olarak gözüküyor ve Shieffield Wednesday de kendisi için devrede. Fırtına'nın transferde nasıl bir rol alacağı ve süreci olumlu tamamlayıp tamamlamayacağı merakla bekleniyor.

Rafa Mir olmayabilir

Karadeniz temsilcisinde gündemin ilk sıralarındaki isimler arasında Rafa Mir bulunuyordu. Sevilla'dan ayrılmayı kabul etse de tercihini Trabzonspor'dan yana kullanması bekleniyor. Valencia kendisiyle görüşme halinde. La Liga temsilcisine imza atabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Emine öğretmenin öldüğü kazada ehliyetsiz sürücüye 17 bin lira ceza: 'Benim kızım, bir avukat parası bile etmiyor'

Spor Haberleri