Trabzonspor'dan flaş teklif! Eğer istenen olmazsa...

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavili ekip uzun süredir listesinde bulunan Olimpiakoslu Zinckernagel için son kez Yunan ekibinin kapısını çaldı ve yanıt talep etti.

Daha önce Norveç'te oynadığı dönemde de bordo mavililerin gündemine giren Danimarkalı futbolcu o dönem tercihini İngiltere'den yana kullanmış ve Watford'a transfer olmuştu. İngiltere'de beklentilerin altında kalmasının ardından da Yunanistan'da Olympiakos ile anlaşmıştı. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon da Belçika'da kiralık olarak forma giymiş, Standart Liege'de yine başarılı bir yıl geçirmişti. Gollerinin yanı sıra asistleri ile ön plana çıkan ve hücum alanının tüm mevkilerinde görev alabilen Zinckernagel için Fırtına son kez hamlesini yaptı.

Bonsevis önerildi

Geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyen Ertuğrul Doğan'ın da açıkladığı yıldız futbolcu, teknik direktör Nenad Bjelica'nın istediği isimlerin başında geliyor. Sahada elini güçlendirmek, farklı formasyonlada kullanmak ve ayrıca gol noktalarında da etkili olabilmek isteyen Hırvat teknik adam, Zinckernagel'in transferine onay verdi. Bunun üzerine yönetim Yunan ekibiyle temasa geçti ve son teklifini iletti. Atina temsilcisine 1 milyon 300.000 öneren Doğan ve ekibi aynı ücreti Yıldız ismi de teklif etti. Eğer cevap olumlu olursa deneyimli oyuncu hemen Türkiye'ye getirilerek sağlık kontrolünden geçirilecek. Ama olumsuz bir yanıt alınırse bu kez başka isimlere yönlenilecek.

Gomez'e talipler

Olympiakos'un Maxi Gomez'i olan ilgisi devam ediyor. Daha önce Ertuğrul Doğan'ın "takas söz konusu olmaz" dediği Uruguaylı futbolcu için İspanya'dan da ilgi var ancak henüz resmi boyuta ulaşmış değil. Eğer çok zorda kalınırsa ve bonservis konusunda sıkıntı çekilirse Gomez'in de Yunan takımına önerilmesi muhtemel gibi görünüyor. İleride top tutabilecek, sırtı dönük oyuna uygun ve takım arkadaşlarına da koridor açabilecek bir santrfor isteyen 51 yaşındaki çalıştırıcı, ilk olarak Petković'in adını vermişti ancak süreç pek de olumlu devam etmedi. Rotasını bu kez İtalya'ya çeviren yönetim burada Belotti ve Zapata ile ilgileniyor. Fakat bu transfer süreçleri de bir hayli zorlu. Çünkü hem oyuncuların istediği maaşlar hem de Trabzonspor'un Avrupa'da olmaması iyi transferlerinin önüne geçebilir. Ayrıca yerel medyanın iddiasına göre Muriel de gündemde. Güney Amerikalı futbolcu için yönetim önemli bir meblağı gözden çıkardı.

Belotti iddiası

İtalyan medyası birkaç gündür Trabzonspor'un Andrea Belotti ile ilgilendiğini yazıyor. 29 yaşındaki futbolcunun Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho'nun planları içerisinde yer almaması sebebiyle takımdan ayrılması konusunda sıcak olduğunu ifade ediyor ancak yıllık maaşındaki yüksek bedel önemli bir sorun gibi görünüyor. Geçen sezonki performansıyla çok da isteneni veremeyen Belotti, 2025'e kadar başkent ekibi ile sözleşmeye sahip. Bu da bonservis ödenmesi gerektiği anlamına geliyor Ancak yönetimin böyle bir planı yok. Basın bordo mavililerin bonservis konusunda ödeme yapmak istemediğini yazdı. Roma'nın planı ise satın alma opsiyonu ve kiralamak veya tapusu ile göndermek

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Canlı izle Trabzonspor MOL Fehervar maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Trabzonspor'da gündem transfer! 14 Temmuz Cuma haberleri
Trabzonspor yıldız oyuncuyla imzaya çok yakın! İtalya ve İspanya'dan kötü haber geldi

Spor Haberleri