Trabzonspor'da kimler geliyor kimler gidiyor? İşte o isimler

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor'da gözler gelecek oyuncular kadar gidecek isimlere de çevrildi. Ayrılması muhtemel oyuncular haberimizde yer alıyor.

Nenad Bjelica ile yeni sezona başlamak için transfer harekatını sürdüren Trabzonspor'da birçok oyuncuyla temaslar sıklaştırıldı. Sezon başı kampı ilk bölümünün gerçekleştirileceği Trabzon'a yeni isimler getirmek isteyen yönetim bu konuda yoğun mesai harcarken diğer yandan hem maddi kazanç sağlayacak hem takımın maaş yükünü aşağı çekecek hem de kontenjan konusunda el rahatlatacak hamleler yapmak amacında. Bunun için de gidecek isimler üzerinden de planlar gerçekleştiriliyor. Peki, Trabzonspor'dan gitmesi beklenen futbolcular hangisi? Detaylar haberimizde.


5-6 oyuncu bekleniyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini, heyecan verici bir plan üzerinde çalıştıklarını, kazanmaya oynayacak yapı inşa edeceklerini ve taraftar baskısını sevdiğini anlatmıştı. Hırvat teknik adam sezon başındaki ilk idmana da 5-6 yeni transferi getirmek istediklerinden söz etmişti.


Kourbelis tamam

Orta alanda yeni sezon için birçok oyuncuyla temas sağlayan Trabzonspor'un ilk hamlesi bu mevkiye geldi. Panathinaikos forması giyen ve 6.5 yıl sonra takımından ayrılan Dimitrios Kourbalis ise sözleşme imzalanacak. Ayrıca buraya bir hamle daha yapılması bekleniyor.

Sıra kanat ve forvette

Kourbelis'i kısa süre içerisinde duyurması beklenen Trabzonspor'da gözler kanat ve forvet transferine çevrildi. Mislav Orsic ve Bruno Petkovic'i listesine alan Nenad Bjelica eski oyuncuları kadar farklı isimler için de yönetime rapor sundu. Ancak öncelik iki yıldızda. Görüşmelerde mesafe kat edilebilmesi için yoğun çaba harcanıyor.

Gidecekler kararlaştırıldı

Teklif getiren ve değerini bulan oyuncularla yollar ayrılacak. Bunların başında Maxi Gomez, Bardhi, Denswil ve Larsen geliyor. Bakasetas ile Siopis'in takımda tutulması planlanırken, son haftalarda yıldızlaşan Trezeguet de kalabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Trabzonspor transferde bombaları arka arkaya patlatıyor! 3 imza ile bayramda şov var

Spor Haberleri