Trabzonspor'da 1 ayrılık daha! Geçen sezon gelen isim gidiyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da bir transfer daha bitiyor. Bordo mavililer geçen sezon kadrosuna kattığı ismi göndermeye çok yakın.

Trabzonspor'un geçen sezon Valencia'dan 3 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı Maxi Gomez'in Türkiye kariyeri sona eriyor. Daha önce forma giydiği İspanya'ya geri dönecek olan Uruguaylı yıldızın adresi de belli oldu. Yüksek maaşı nedeniyle gönderilecek isimler arasında yer alan golcü futbolcunun yerine gelecek forvet de bugünden sonra imza atabilir. Detaylar haberimizde.

13 golde adı var

Geride kalan sezonda Abdullah Avcı'nın transfer ettiği isimlerden biri olan Maxi Gomez, Trabzonspor formasıyla çıktığı 37 karşılaşmada 7 gol ve 6 asistlik performans ortaya koydu. İstatistikleri ile her ne kadar ritim bulsa da saha içerisinde arkadaşlarına uyum sağlayamaması ve yeni teknik direktör Nenad Bjelica'nın sistemine uygun olmaması nedeniyle bileti kesildi. Yaz kampından bu yana takım arayan 27 yaşındaki futbolcu, Celta Vigo ve Valencia'nın ardından Cadiz ile 3'üncü İspanya kariyerine başlıyor.

Kiralık gidecek

Trabzonspor'un büyük umutlarla kadrosuna rağmen beklentilerin altında kalan Maxi Gomez'e yaz kampından bu yana beklenen teklifler gelmedi. Düşük öneriler geri çevrildi. Yönetim ve teknik heyet değerinin farkında olduğu Gomez'i kolay bırakmak istemedi ve kiralamaya daha sıcak baktı. Maaşından oluşacak tasarrufla da yeni bir isme gidilecek.

Yeni forvet Zagreb'de

Gomez'i gönderdikten sonra yeni forvetini Trabzon'a getirmek isteyen yönetim, bu akşam AEK karşısında Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu rövanş maçında Dinamo Zagreb forması giyecek Bruno Petkovic'i kısa sürede bitirmek amacında. Bjelica da eski öğrencisine kavuşmak adına gün sayıyor. 28 yaşındaki golcü yıldız hakkında İtalya iddiaları çıkarken diğer yandan farklı bir forvet ismi de gündeme geldi. Young Boyslu Nsame ile ilgilenildiği öne sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Tarihi eser uzmanına 20 milyon liraya sahte tablo satmak istediler
3 katlı ahşap kapı fabrikasında yangın: Çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı

Spor Haberleri