Trabzonspor'a transferde kötü haber! O teklifi açıkladılar

Yeni sezonun transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, birçok oyuncuyla temaslarını sürdürüyor. Bordo mavililere istediği bir isimden kötü haber geldi.

Yarın yeni sezon formalarını tanıtıp haftaya ilk çalışması için Trabzon'da top başı yapacak Trabzonspor'da transfer çalışmaları da dört koldan devam ediyor. Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda ilerleyen Karadeniz ekibinin listesinde bulunan isimlerin birinden kötü haber geldi.

Fizik gücüne önem veren Hırvat teknik adamın yönetimden istediği ilk ismin Mihael Zaper olduğu biliniyordu. NK Osijek'in kaptanlığını yapan 24 yaşındaki oyuncu için girişimde bulunan bordo mavililerde yeni sezonun ilk imzalarından birinin kendisinden geleceği bekleniyordu ancak yaşanan gelişme hayalleri suya düşürdü.

Son dakika olarak duyurdular

Hırvat basınına göre Dinamo Zagreb'in teklifte bulunduğu Mihael Zaper, başkent ekibinden gelen teklifi reddetti. Hajduk ise kendisini ısrarla istiyor. Hatta resmi teklif de yapıldı ve anlaşma sağlanmak üzere. Oyuncu tarafında ise el sıkışıldı. Habere göre NK Osijek'in para kazanmak için son şansı ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorlar. Ön libero ve stoper de oynayabilen oyuncunun kulübünde kalma ihtimali oldukça düşük. Trabzonspor yaşanan bu durum sonrasında farklı isimler üzerinden bir harekat sürdürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Trabzonspor’un forma sponsoru belli oldu

Spor Haberleri