Trabzonspor yıldız oyuncuyla imzaya çok yakın! İtalya ve İspanya'dan kötü haber geldi

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da Marc Bartra'nın ayrılmasının ardından gözler KAP'a çevrildi. Bordo mavililerin yeni takviyesini duyuracağı sabırsızlıkla bekleniyor. Ancak İspanya ve İtalya'dan kötü haber geldi. Bir oyuncuda mutlu son yakın.

Nenad Bjelica yönetiminde yeni sezona hazırlanan Trabzonspor'da yoğun antrenmanlar devam ediyor. Bordo mavililer cumartesi günü çıkacağı MOL Fehervar karşılaşmasında tam kadro yer alarak gücünü gerçek anlamda test etme şansı bulacak. Diğer yandan yönetim de eksik bölgeler ve takviye istenen bölgelere transferleri yetiştirebilmek adına temaslarını sıklaştırdı. Detaylar haberimizde...

Youcef Belalli

Sol kanatta Youcef Belalli

Trabzonspor'un transfer çalışmalarına devam ettiği günlerde gündeme gelen isimlerden biri de Youcef Belalli oldu. Şu anda boşta olan deneyimli kanat oyuncusu ile temasta olduğu iddia edilen bordo mavililerin Afrika basınına göre imzayı atmasına kesin gözle bakılıyor. Cezayir medyası yıldız ismim 900 bin euro kazanacağını yazdı. Milli futbolcu için ROGON temsilcileri ile görüşme gerçekleştiriliyor.

Duvan Zapata

Zapata'dan kötü haber

Forvet arayışındaki Trabzonspor'un listesine giren isimlerden biri de Duvan Zapata'ydı. Güney Amerikalı oyuncu yönetime menajerler vasıtasıyla önerildi. Atalanta'da forma giyen golcü futbolcunun kariyerine Türkiye'de devam etme konusunda tereddütlü olduğu ve Avrupa kupalarında oynamayan bir takıma imza atmak istemediği yönündeki bilgiler İtalyan medyasında yer aldı.

Bruno Petkovic

İspanya'dan talibi çıktı

Uzun süredir Trabzonspor'un gündeminde ve forvet transferinde 1 numara olan Bruno Petkovic ile ilgili de flaş bir gelişme yaşandı. Hırvat golcü için İspanyol medyasına göre Celta Vigo devreye girdi. Galatasaray'dan kiralık hakları alınan Seferovic ile yollarını ayıran İspanyol temsilcisinin yeni hedefi 28 yaşındaki golcü futbolcu oldu.

Maxi Gomez

Maxi Gomez'in talipleri artıyor

Trabzonspor'un yüksek maaşı nedeniyle teklifleri değerlendireceği oyunculardan biri olan Maxi Gomez'in talipleri artıyor. Olympiakos'un yanı sıra daha önce forma giydiği İspanya'dan Celta, Valencia ve Granada Uruguaylı yıldızı istiyor. Ancak bordo mavililerde kazanadığı yıllık ücret transferin önüne geçiyor. Bu noktada golcü oyuncunun fedakarlık yapması veya kendisini isteyen kulüplerin maaş önerisini yükseltmesi gerekiyor.

Grzegorz Krychowiak

Grzegorz Krychowiak yedekte

Trabzonspor'un orta saha transferinde listeye giren son isim Grzegorz Krychowiak olmuştu. Polonyalı yıldızı önerilmesinin ardından kendisi ile belli bir mesafe kat edildi ancak şu an net bir anlaşma yok. Diğer yandan ana hedef oyuncu için görüşmeler gerçekleştiriliyor. Eğer olursa bu isim alınacak. İstenilen sonuç elde edilemezse 33 yaşındaki orta saha oyuncusuyla el sıkışılacak. Marek Hamsik sonrası orta sahasına lider bir isim almayı planlayan bordo mavililerde artık imzaların atılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Trabzonspor'dan flaş teklif! Eğer istenen olmazsa...
20 Yaş Altı Erkek Basketbol Milli Takımı çeyrek finalde

Spor Haberleri