Trabzonspor transferde bombayı patlatıyor, gözler o isme çevrildi! Ne karar çıkacak?

Sezonun bitimine kısa bir süre kala ilk transferini açıklamaya hazırlanan Trabzonspor'da birçok ismin durumu da merak konusu oldu.

Nenad Bjelica'nın raporu doğrultuusnda transferde önemli adımlar atmak isteyen Trabzonspor, birçok isim için temaslarını sıklaştırdı. Erken toplamak istediği kadrosunu kampta görmek isteyen teknik heyet ve yönetim koordineli şekilde çalışmaya devam ediyor. Dün ilk meyvesini veren bu süreçte yıldız isim Türkiye'ye çağırıldı. İstanbul'a gelerek imza atması bekleniyor. Detaylar haberimizde.


Kourbelis ilk hamle olacak

Takımın orta sahadaki eksikliğini göz önünde bulunduran Hırvat çalıştırıcı bu bölgeye takviye yapılmasını istedi. Bordo mavililer de geçtiğimiz sezon da gündeme gelen Dimitrios Kourbelis'i gündemine aldı. Panathinaikos'ta forma giyen ve kaptanlığını yapan 29 yaşındaki deneyimli oyuncu ile sağlanan görüşmelerde prensip anlaşmasına varıldı.


Kulübü veda etti

Ayrıntılarını anbean okuyucularımıza aktardığımız Kourbelis transferinde dün flaş bir gelişme yaşandı. Yunanistan'ın dev kulübü Panathinaikos, kaptanına veda mesajı yayımladı. Bir video ile hoşçakal denilen tecrübeli orta saha oyuncusu için 6.5 yıllık kariyeri sona erdi.


Sözleşme süresi ipleri kopardı

Anastasios Bakasetas ve Manolis Siopis ile arkadaşlığı bulunan ve birlikte de forma giyen Dimitris Kourbelis'i takımından koparan nokta sözleşme süresi oldu. 3 yıllık kontrat isteyen Yunan orta sahaya kulübü ise 2 senelik sözleşme önerdi. İki taraf da geri adım atmayınca ayrılık kesinleşti. 650 bin euro ve bonusların önerildiği oyuncuya Trabzonspor'un yılda 900-950 bin euro değerinde bir ücret vermesi bekleniyor. Kontrat süresi ise yüksek olasılıkla 3 sene olacak.


Gözler o isme çevrildi

Kourbelis'in transferinde mutlu sona çok yaklaşan Trabzonspor'da bu mevkide oynayan isimlerin durumu da merak konusu haline geldi. Onlardan biride Flavio oldu. Suudi Arabistan'da kiralık forma giyen Brezilyalı futbolcunun takımdaki geleceği büyük önem taşıyor. Hem kontenjan kuralı hem de Al Taawon'un sahip olduğu 2 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu kullanması halinde kasaya girecek sıcak para transferdeki rotayı değiştirebilir.


Kampa katılabilir

Bu sezon iyi başladığı Suudi Arabistan kariyeri sonrasında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Flavio, nisan ayının sonlarında yeniden sırtına geçirdiği formayla Al Shabab deplasmanında fileleri havalandırmıştı. Sezonun sona ermesinin ardından Brezilya'ya gidecek olan 27 yaşındaki futbolcu için haziran ayı ortasında menajeri ile görüşülecek. Nenad Bjelica'nın düşüncesindeki futbol yapısına uygun olması halinde kampa katılma ihtimali de bulunuyor.


Henüz karar verilmedi

Oynadığı dönemde takımına katkı sunmayı başaran Flavio için Al Taawon'un henüz bonservisini alıp almama konusunda karar vermediği öğrenildi. Brezilyalı oyuncu takımların anlaşması halinde kariyerini Suudi Arabistan'da sürdürmeye sıcak bakıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Trabzonspor transferde bombaları arka arkaya patlatıyor! 3 imza ile bayramda şov var
Trabzonspor'da 3 transfer bombası birden! 1'i imzada, 2'si yolda
Dimitrios Kourbelis Panathinaikos'a veda etti!

Spor Haberleri