Trabzonspor istemişti, Fenerbahçe listesine aldı! Flaş transfer gündemde

Devre arası transfer döneminde güçlü bir portre çizmek isteyen Fenerbahçe, Trabzonspor'un da gündeminde bulunan yıldız ismi gündemine aldı. Sarı lacivertliler Ada'ya çıkarma yapacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruptan lider çıkmayı başaran Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de de liderliğini sürdürüyor. Sarı lacivertliler ocak ayında başlayacak transfer süreci ile ilgili olarak çalışmalarını hızlandırdı ve gündemde çok önemli isimler var. Takımdan ayrılacak oyunculara göre takviyeler yapılacak. Listeye eklenen son isim ise Trabzonspor'un yaz aylarında istediği bir forvet.

3 ayrılık görünüyor

Hücum hattını güçlendirmeyi planlayan Fenerbahçe'de Ryan Kent, Joshua King ve Michy Batshuayi'nin ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Üç oyuncu da İngiltere'den başta olmak üzere pek çok takımın hedefinde yer alıyor. Eğer kontenjan açılabilirse forvet için gerekli adımlar atılacak ve yıldızlar İstanbul'a getirilecek.

Carlos Vinicus bombası!

Edin Dzeko'nun iyi giden performansına rağmen gücüne güç katmayı hedefleyen Fenerbahçe'de gündeme Fulham'ın yıldızı Carlos Vinicius geldi. Sezon başında Trabzonspor'un da gündeminde bulunan ancak o dönem imzaların atılmadığı sambacı için artık ayrılık vakti geldi. 12 karşılaşmada 3 gol atan 28 yaşındaki golcü, sadece 352 dakika sahada kalabildi. 2025'e kadar da sözleşmesi bulunuyor. Kanarya'nın satın alma opsiyonuyla kiralama yönünde teklif yapması yüksek ihtimal olarak görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri