Trabzonspor Hajduk Split hazırlık maçı canlı izle

Yeni sezon hazırlıklarını Kranj kentinde sürdüren Trabzonspor, ilk maçına bugün çıkıyor. Rakip ise Hajduk Split. Hırvat ekibini yenmek isteyen bordo mavilileri binlerce kişi seyredecek. Trabzonspor Hajduk Split maçı canlı izle alternatifleri burada.

Nenad Bjelica yönetiminde yeni sezona hazırlanan Trabzonspor, Kranj kentindeki ilk maçında bugün Hajduk Split ile karşılaşacak. Bordo mavililer, yeni transferlerinin de yer alması beklenen mücadelede rakibini yenerek iyi bir başlangıç yapmak amacında. Hırvat çalıştırıcı bazı genç oyunculara da şans vererek son durumlarını görmek amacında. Taraftarlarda takımlarını yeni formaları ve kadroya katılan isimlerle izlemek amacıyla internette araştırmalarda bulunuyor. Trabzonspor Hajduk Split hazırlık maçı canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Nenad Bjelica ile yeni başlangıç

Trabzonspor geride kalan sezonda görevinden istifa eden Abdullah Avcı sonrasında takımın başına getirdiği Nenad Bjelica ile yeni sezona merhaba diyor. 51 yaşındaki teknik adamla hedefini şampiyonluk olarak belirleyen yönetim de yine ilk sezon başlangıcını gerçekleştirecek. Heyecanla birlikte mücadelenin getireceği sinerjiyi birleştirmeyi arzu eden yönetim, transferde de oldukça aktifti ve 3 takviye ile kadrosunu güçlendirdi.

Yeni formalarla ilk kez

Trabzonspor bu sezon giyeceği 4 formayı taraftarlarına tanıttı. 961 TL olarak satışa sunulan tasarımlar oldukça fazla beğenildi. Çubuklu, beyaz, parçalı ve horon desenli bordo olmak üzere TS Club mağazaları ve internet sitesinde satışa sunulan tasarımlara ilgi büyüktü. Bugün de takım ilk kez sahneye yeni sezon için hazırlanan formalarla mücadele edecek.

Yeni transferler sahne alıyor

Trabzonspor'da bugün oynanacak Hajduk Split maçında iki yeni transferin forma giymesi bekleniyor. Direkt olarak Trabzon'a gelen Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez'in ilk 11'de oynamasına kesin gözle bakılıyor. Özellikle Hırvat kanat oyuncusu için taraftarlar büyük bellentiler içerisinde.

Hajduk kupa galibi

Bordo mavililerin bugün kozlarını paylaşacağı rakibi Hajduk Split geçen sezon Hırvatistan Kupası'nı müzesine götürdü. Ancak ligde Dinamo Zagreb'in 10 puan gerisinde kalarak 2'inci sırada yer aldı. Kadrosuna Dajakau ve Sarlija'yı katan Hırvat ekibinde daha önce adı birçok kez Türk takımları ile anılan Marko Livaja da bulunuyor.

Trabzonspor Hajduk Split maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Slovenya'da oynanacak olan Trabzonspor Hajduk Split maçı saat 12.30'da başlayacak. Mücadelenin A Spor ve Trabzonspor'un Youtube kanalından yayınlanması bekleniyor.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i; Taha, Larsen, Eren, Fernandez, Bartra, Flavio, Dorukhan, Abdülkadir, Visca, Orsic, Maxi Gomez

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri! İstenen forvet başka takımla anlaştı
Trabzonspor 7 Temmuz Cuma son dakika transfer haberleri
Trabzonspor 6 Temmuz Perşembe son dakika transfer haberleri

Spor Haberleri