Tenisçi Zeynep Sönmez’in Roland Garros’taki ilk tur maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, canlı yayınlanacak mı?

Sezonun ikinci Grand Slam'i Roland Garros'ta ana tablodaki ilk tur maçına çıkmaya hazırlanan milli tenisçi Zeynep Sönmez'in maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan yayınlanacak?

Roland Garros’ta ana tabloya kalma başarısı göstererek adından söz ettiren milli tenisçi Zeynep Sönmez Fransa Açık’ta ilk maçına çıkıyor. Peki Zeynep Sönmez’in Roland Garros Fransa Açık Tenis Turnuvası’ndaki ilk maçı hangi gün, saat kaçta başlıyor, canlı ve şifresiz olarak televizyonda yayınlanacak mı? İşte yanıtı…

Tenis dünyasının en önemli organizasyonlarından biri olan sezonun ikinci Grand Slam’i Roland Garros'ta ana tablo maçları başladı. Fransa Açık Tenis Turnuvası’nda toprak kortta mücadele etmeye hazırlanan isimlerden biri de ilk kez ana tabloya kalma başarısı gösteren milli tenisçi Zeynep Sönmez olacak.

Zeynep Sönmez Roland Garros’un ilk turunda Amerikalı Emma Navarro ile mücadele edecek. Bir üst tura çıkmak için korta ayak basacak olan Zeynep Sönmez’in Fransa Açık’taki ilk maçı 28 Mayıs 2024 Salı günü oynanacak.

Zeynep Sönmez ile Emma Navarro arasında oynanacak Roland Garros ilk tur maçı TSİ 16.00’da başlayacak. Zeynep Sönmez’in Fransa Açık’taki ana tablo ilk maçını EuroSport canlı ve şifresiz olarak yayınlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri