Tanguy Ndombele Galatasaray'dan ayrılıyor! Yerine kim gelecek? İşte adaylar...

Süper Lig'de lider Fenerbahçe'yi geriden takip eden Galatasaray, devre arası transfer operasyonuna başladı. Sarı kırmızılılarda ilk hedeflerden biri Tanguy Ndombele ile yolları ayırmak. Yerine ise birkaç alternatif var ve liste hazır. İşte detaylar...

Milli araya Hatayspor karşısında aldığı 2-1'lik yenilgi ve yenilmezlik serisini bozarak giren Galatasaray'da morallerin bozulmaması için her şey yapılıyor. Lider Fenerbahçe'nin gerisinde kalan sarı kırmızılılarda kadronun şekillenmesi adına çalışmalar başladı. İlk hamle ise orta sahaya gelecek. Sezon başında büyük umutlarla kiralanan Tanguy Ndomebele'nin sözleşmesi feshedilecek ve oluşacak kontenjan boşluğu için yeni bir yıldız getirilecek.

Sadece 123 dakika oynadı

Galatasaray'ın performansıyla hayal kırıklığı yaratan yıldız isim için son kararını verdiği öğrenildi. Teknik Direktör Okan Buruk, bugüne kadar geri dönüş alamadığı öğrencisini sezonun geri kalanında yanında görmek istemiyor. Kariyerindeki önemli takımlara rağmen İstanbul'da açtığı yeni sayfada hiçbir varlık gösteremeyen Fransız yıldız, sadece 123 dakika sahada kaldı. Bu da 1.5 maça dahi eşit değil.

Alternatifleri belirlendi

Hatayspor karşısında aldığı yenilgide orta sahanın durumu nedeniyle bu bölgeye mücadele gücü yüksek bir isim almak isteyen Okan Buruk'ın gönlünde yatan isim belli oldu. Buna göre Arsenal'de forma giyen Thomas Partey ve Molde eşleşmesinde hayran kaldığı Emil Breivik'i isteyen deneyimli teknik adamın iki isimden birini istediği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

ABD basını duyurdu: İsrail ve Hamas esir takası konusunda anlaşmaya varmak üzere

Spor Haberleri