Stefano Denswil ayrılmak istemiyor

Trabzonspor'dan gönderileceği iddialarıyla gündemde yer alan Stefano Denswil'in takımdan ayrılmak istemediği öğrenildi.

Şampiyonluk sezonunda verdiği katkı sonrasında Bologna ile gerçekleşen görüşmeler sonucu opsiyonu iptal edilerek serbest statüden Trabzonspor'a transfer olan Stefano Desnwil, aynı başarıyı bonservisi alındıktan sonra gösteremedi. Lig bitmeden özel izinle şehirden ayrılan Surinamlı stoperin basında gönderileceğine dair çıkanların aksine kalmak istediği öğrenildi.

Bjelica onu bekliyor

Geçtiğimiz hafta basın mensuplarının karşısına geçerek soruları yanıtlayan Nenad Bjelica, Denswil hakkında "Kendisi sakat. Sivasspor maçında alt adalesinde sorun yaşamıştı. Bunları aşmak kolay değil. Yeni sezonun ilk idmanında yani 30 Haziran'da bizimle olmasını umuyoruz" açıklamasında bulunmuştu.


Maça hazırlanıyor

FIFA'nın getirdiği kuralla birlikte Surinam Milli Takımı'na geçiş yapan Stefano Denswil, ülkesi adına ilk kez maça çıkma sevinci yaşayacak. Porto Riko ile Gold Cup ön eleme turunda karşılaşacak olan Surinam adına sahada yer alması beklenen deneyimli stoper, aynı zamanda formunu da korumuş olacak. Karşılaşma 18 Haziran 2023 Pazar günü 02.00'de başlayacak.

Kulüple görüşmedik

Denswil'in geleceği hakkında DAMGA'ya konuşan menajeri; "Kulüple transfere dair bir görüşme yapmadık. Stefano burayı gerçekten çok seviyor. İzin günlerinde şehirde yeni yerler keşfediyor. Buranın keyfini çıkarmaya çalışıyor. Türkiye güzel bir ülke. Bunun bilincinde. Türkçe öğreniyor. Kısa süre önce bir şampiyonluk yaşadı. 2 yıl daha kontratı bulunuyor. Futbolda dalgalı performanslar her zaman vardır. Şu an ülkesi Surinam için ilk kez oynayacak ve motivasyonu üst düzeyde." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Son dakika haberi: Trabzonspor'da stoper harekatı devam ediyor! İşte listedekiler

Spor Haberleri