Sol Bamba’nın cenazesi, Manisa'dan Fransa'ya gönderildi

Adanaspor'un teknik direktörlüğünü yapan eski ünlü futbolcu Souleymane (Sol) Bamba'nın cenazesi, Fransa'ya defnedilmek üzere, Manisa'dan götürüldü.

1'nci Lig ekiplerinden Adanaspor'un teknik direktörlüğünü yapan eski ünlü futbolcu Souleymane (Sol) Bamba'nın cenazesi, Fransa'ya defnedilmek üzere, Manisa'dan götürüldü.

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Adanaspor'un, Manisa Futbol Kulübü ile oynadığı ve golsüz sonuçlanan karşılaşma öncesi otelde rahatsızlanan teknik direktörü Souleymane (Sol) Bamba ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne kaldırıldı. 30 Ağustos günü saat 15.00 sıralarında önce acil servise, daha sonra da yoğun bakıma alınan Sol Bamba, yapılan tüm müdahalelere rağmen önceki gün 22.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Cenaze, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi Hafsa Sultan Hastanesi morgunda bekletilirken, 39 yaşındaki teknik adamın ani vefatı sonrası eşi Chole Elizabeth Bamba, Adanaspor Başkanı Asil Bostancı, Genel Menajer Cenk Karayel ve Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri de Manisa'ya geldi. Eşinin isteği doğrultusunda cenazenin Fransa'ya götürülmesine karar verildi.

Ailesi, dün Manisa'dan ayrıldı. 2 kız çocuğu babası Bamba'nın cenazesi kargo şeklinde hazırlanmak üzere dün akşam saatlerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Cenaze Hizmet Binası'na getirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Erhan İnce ve ekibi tarafından hazırlanan cenaze Fransa'ya defnedilmek üzere Manisa'dan ayrıldı. Bamba'nın cenazesi, cenaze aracıyla karayoluyla İstanbul'a götürülecek, daha sonra İstanbul'dan Fransa'ya uçakla nakledilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

CHP Sözcüsü Yücel’den, Kılıçdaroğlu’na açılan davaya tepki: 'En hafif tabiriyle acizlik'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yeni anayasa' mesajı: 'En büyük engel ön yargılardır'

Spor Haberleri