Siyah-Beyaz'lı takım avantajı ilk maçta kazanmak istiyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano'ya konuk olacak.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano'ya konuk olacak. Yarın akşam Thun şehrinde oynanacak mücadele TSİ 21:30'da başlayacak. Karşılaşmada Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Morten Krogh düdük çalacak. Krogh'un yardımcılıklarını ise yine aynı federasyondan Dennis Rasmussen ve Steffen Bramsen üstlenecek.

Siyah beyazlılar, Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5 - 0, ligde Samsunspor'u 2 - 0 ve Antalyaspor'u 4 - 2 yenerek sezona flaş galibiyetlerle başladı. Yeni teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst'un saha kenarında, yeni transferler Rafa Silva ve Ciro İmmobile'nin de saha içindeki liderlikleriyle, seyir zevki yüksek bir futbol oynayan Beşiktaş, Lugano'yu da geçerek UEFA Avrupa Ligi'ne kalmak ve Avrupa'da da adından söz ettirmek istiyor.

Siyah beyazlılarda karşılaşma öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmazken, transfer görüşmelerinde bulunacak olan Muleka'nın İsviçre'ye götürülmesi beklenmiyor.

LUGANO TANIDIK TAKIM

Lugano, 1 yıl dolmadan Türk takımlarıyla 3'üncü kez eşleşerek tanıdık bir takım haline geldi.

Geçen sezon Konferans Ligi'nde Beşiktaş'la aynı grupta yer alan Lugano, evindeki maçı 2-0 kaybederken, İstanbul'da 3-2 galip gelmişti. Bu sezon başında Şampiyonlar Ligi 2'nci Eleme Turu'nda Fenerbahçe ile eşleşen İsviçre ekibi bu maçları 4-3 ve 2-1'lik skorlarla kaybetmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ankara'da orman yangını: Çevre illerden ekipler sevk edildi
İSKİ su tasarrufu için perlatör dağıtımına başladı: 'Yüzde 40 tasarruf sağlıyor'
Kazdağları Milli Parkı'na girişler kapatıldı: 'Kritik döneme girildi'

Spor Haberleri