Serdar Dursun’dan olay "kaçan gol" açıklaması! Galatasaray - Alanyaspor maçındaki o pozisyon hakkında konuştu

Galatasaray ile Alanyaspor karşılaşması 1-0 bitmiş ve maç kritik pozisyonlarıyla gündeme gelmişti. Maçta konuk takımın futbolcusu Serdar Dursun ise mutlak biz pozisyonu kaçırmıştı. Dursun'dan kaçan önemli gol hakkında bir itiraf geldi.

Süper Lig’in 8.haftasında heyecan sürerken, futbolseverlerin merakla beklediği Galatasaray ile Alanyaspor karşılaşması yaşanmıştı. Müsabakayı sarı-kırmızılı takım Galatasaray 28.dakikada Yunus Akgün’ün attığı gol sonrası öne geçerek 1-0 kazanmıştı.

Maçın son sürelerinde ise Serdar Dursun mutlak bir pozisyonda gol kaçırmıştı. Kaçırdığı pozisyon hakkında Serdar Dursun’a bir taraftar sosyal medya hesabından mesaj attı.


Taraftar mesajda “Abi canın sağ olsun, biz senin nasıl bir Fenerbahçeli olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı. O mesaja Serdar Dursun ise, topun son anda sektiğini söyledi.


SERDAR DURSUN'DAN OLAY AÇIKLAMA

Serdar Dursun, takipçisine pozisyondan önce faul olduğunu da söyledi ve “Son anda sekti, zeminden dolayı. Faul vardı zaten daha önce” şeklinde yanıt verdi.


Serdar Dursun'un bu sezon çıktığı maçlarda henüz gol ve asist katkısı yapamadığı biliniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Komşusu tarafından taciz edilen Cansel Ayanoğlu, uzaklaştırma kararının verilmemesine tepki gösterdi, adalet sistemini eleştirdi
Cinsel istismara ve şiddete uğramıştı: 2 yaşındaki Sıla bebekten acı haber

Spor Haberleri