Semih Kılıçsoy Trabzonspor maçında oynayacak mı?

Genç yaşına rağmen attığı goller ve yakaladığı istatistiklerle adından söz ettirmeyi başaran Semih Kılıçsoy'un Trabzonspor maçındaki durumu merak konusu. Peki, Semih Kılıçsoy Trabzonspor'a karşı oynayacak mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Henüz 18 yaşında olmasına rağmen Beşiktaş'ın bu sezon en dikkat çekici performanslarından birine imza atmayı başaran ve birçok Avrupa kulübünün transfer listesine giren Semih Kılıçsoy, sakatlığı nedeniyle Sivasspor deplasmanında forma giymemişti. Gen. forvetin Trabzonspor mücadelesinde sahada yer alması konusundaki sorular da sorulmaya başladı. Peki, Semih Kılıçsoy Trabzonspor maçında oynayacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

6 golü ve 1 asisti var

Kötü giden sezonda Beşiktaş'ın umutlarından biri olan Semih Kılıçsoy bu sezon yer aldığı 18 karşılaşmada 734 dakika sahada kaldı. 90 dakika üzerinden 8-9 maçlık bir sürede 6 gol atıp 1 de asist yaptı. Bu istatistik de kendisini Avrupa gündemine taşıdı.

Semih Kılıçsoy Trabzonspor maçında oynayacak mı?

Fernando Santos'un en çok güvendiği isimlerden biri olan Semih Kılıçsoy'un sakatlığı sonrasındaki durumu merak konusu. Genç golcünün bordo mavililere karşı forma giymesi ve Cenk Tosun ile çift forvet olarak forma giymesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri